ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοBazaar στο Αγρίνιο με σχολικά είδη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (εικόνες)

Bazaar στο Αγρίνιο με σχολικά είδη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (εικόνες)

Bazaar στο Αγρίνιο με σχολικά είδη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (εικόνες)

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και τους υποστηρικτές του να επισκεφτούν τo σχολικά bazaar που διοργανώνει στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη στο Αγρίνιο (στην είσοδο του Δημαρχείου), για να υποδεχτούν την σχολική χρονιά με Χαμόγελο και να στηρίξουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στο Σπίτι του Οργανισμού στα Καλύβια.

Το bazaar από το “Χαμόγελο του Παιδιού” στο Αγρίνιο ήδη είναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει μέχρι και τις 14/09/22. Οι ώρες λειτουργίας του καθημερινά είναι από τις 10.00 μέχρι και τις 21.00.

Μέσα από τα νέα πολύχρωμα, σχολικά είδη του Οργανισμού τα παιδιά διδάσκονται πολύτιμες αξίες και αποκτούν σημαντικά εφόδια για τη ζωή τους. Στη νέα συλλογή σχολικών ειδών οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Οργανισμού θα βρουν τετράδια γεμάτα μηνύματα αγάπης, φιλίας και διαφορετικότητας, όπως και τετράδια και σχολικά είδη που προάγουν τη φαντασία και ενισχύουν τη διάθεση για μάθηση με ευχάριστο τρόπο.

Για τους μικρούς ζωγράφους διατίθενται στη σχολική συλλογή μπλοκ ζωγραφικής, χρωμοσελίδες με αυτοκόλλητα, μαρκαδόροι σε διαφορετικά μεγέθη, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, νερομπογιές και γραφική ύλη σε νέα δημιουργικά σχέδια, εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον, σε προσιτές, πάντα, τιμές.

Με κάθε αγορά ενισχύετε το πολυσχιδές έργο του Οργανισμού, υποστηρίζοντας την προσπάθειά να παραμένει στο πλευρό κάθε παιδιού σε κίνδυνο κι ανάγκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το Α’ εξάμηνο του 2022, υποστήριξε 38.710 παιδιά καθώς και τις οικογένειές τους.

Στις Γραμμές 116111, 1056, και 116000, διαχειριστήκαμε πάνω από 122.600 κλήσεις για θέματα κακοποίησης, εξαφανίσεων και συμβουλευτικής σε παιδιά και ενήλικες, ενώ υποστήριξε 61 παιδιά καθώς και τις μητέρες τους, που έχουν υποστεί ενδοοικογενειακή βία. Σήμερα, στα 11 Σπίτια μας, μεγαλώνουν 262 παιδιά.

Φέτος, διάλεξαν τα πιο ξεχωριστά σχολικά, κάνοντας τη διαφορά στη ζωή ενός παιδιού. Τα είδη του Οργανισμού μπορείτε να τα βρείτε και στο e-shop του Οργανισμού: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/ ή να επικοινωνήσετε στα τηλ. 210 3 30 61 40 ή 11040 (αστική χρέωση).

Αγρίνιο: Πρώτο κουδούνι με αισιοδοξία – Τι ανέφερε ο δήμαρχος για ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτηρίων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ