ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΜπάτζετ, Χάβος και δοκιμές

Μπάτζετ, Χάβος και δοκιμές

Ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportdog.gr ήρθε να συμφωνήσει με κάποιες πληροφορίες που έχουμε δημοσιεύσει το τελευταίο διάστημα και να δώσει αριθμούς στην επικείμενη συζήτηση  του Παναιτωλικού με τον Μακη Χάβο.

Αναφέρεται και γενικότερα σε πολιτική μείωσης του μπάτζετ που σχεδιάζει ο Κωστούλας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Σύμφωνα με το  HYPERLINK «http://sportdog.gr» sportdog.gr «Από το «κούρεμα» των αποδοχών μάλιστα, δεν εξαιρείται ούτε ο Μάκης Χάβος, ο οποίος μετά από την εξαιρετική φετινή σεζόν, ίσως περίμενε και αύξηση. Πλέον, θα πρέπει να συμβιβαστεί με την μείωση, καθώς από τις 11.000 ευρώ που έπαιρνε, θα πέσει τώρα στις 8.000!». Χωρίς να μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ούτε την αξιοπιστία του ρεπορτάζ, ούτε την ακρίβεια των αριθμών, η συγκεκριμένη αναφορά συμφωνεί απόλυτα με πληροφορίες που η «Σ» σας μετέφερε πριν δύο εβδομάδες και σας παρέθετε τη πληροφόρηση ότι ο πρόεδρος του Παναιτωλικού ετοιμάζει πρόταση στον Χάβο με μεγάλη μείωση στις αποδοχές.
Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «μιλάει» για γενικότερο «ψαλίδι» περίπου 30% στο μπάτζετ του Παναιτωλικού, ποσοατό που επίσης συμφωνεί με όσα η ΠΑΕ έχει προτείνει σε ποδοσφαιριστές ενόψει της ανανέωσης των συμβολαίων τους. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα μείωση στο μπάτζετ γενικότερα, παρά μία πολιτική του Παναιτωλικού για την ανανέωση συμβολαίων. Πάντως είναι πάγια τακτική της ΠΑΕ αυτήν την περίοδο να δίνει μυνήματα περιορισμού του μπάτζετ,  για να μειώσει τις απαιτήσεις παικτών και μάνατζερς και να αυξήσει την ικανοποίηση όσων τελικά κλείνουν στα οικονομικά μεγέθη που αξίωναν.
Οι δοκιμές ποδοσφαιριστών έχουν μπει ήδη στο πρόγραμμα και χθες, Παρασκευή,  πραγματοποιήθηκαν για κάποιους παίκτες, ενώ θα συνεχιστούν την Δευτέρα που επαναρχίζουν οι προπονήσεις όλης της ομάδας και την Τρίτη θα ολοκληρωθούν.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr