ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑθλητικα ΝεαΜΠΑΣΚΕΤ   Παπαθανασόπουλος για ταλέντα

ΜΠΑΣΚΕΤ   Παπαθανασόπουλος για ταλέντα

Επίσημη ανακοίνωση για την πρόσληψη του Θανάση Παπαθανασόπουλου εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός, στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η προσδοκία να αναδείξει «νέο αίμα» στο Σύλλογο, κάτι που κάνει πολύ καλά εεδώ και πολλά χρόνια.

Ο Θανάσης Παπαθανασόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας μπάσκετ τα επόμενα χρόνια. Ο έμπειρος τεχνικός υπέγραψε σήμερα το απόγευμα το νέο του συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο Θανάσης Παπαθανασόπουλος θα είναι προπονητής στην πρώτη ομάδα του Συλλόγου μας στην προσπάθειά της για άμεση επάνοδο στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ καθώς και στα Τμήματα Υποδομής του Συλλόγου, που την περασμένη σεζόν είχαν εξαιρετικές επιτυχίες, με αποκορύφωμα τον τίτλο της πρωταθλήτριας ΕΣΚΑΒΔΕ που κατέκτησε η ομάδα Πάιδων. Στόχος του Συλλόγου που οδήγησε στην επιλογή του είναι να συνεχίσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την ανάδειξη νεαρών παικτών και την προώθησή τους και στην πρώτη ομάδα.
Στις πρώτες του δηλώσεις σαν τεχνικός του Παναιτωλικού ανέφερε:
Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Δέσμευσή μου είναι πως θα κάνω το καλύτερο δυνατό, όπως συνέβη όλα τα χρόνια της προπονητικής μου καριέρας. Στόχος είναι να δυναμώσουμε τα Τμήματα Υποδομής και να κάνουμε την προσπάθεια να επαναφέρουμε τον Παναιτωλικό στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ. Η δίψα δε σβήνει ποτέ, μια καινούρια σελίδα ανοίγει και είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνουμε καλή δουλειά και θα πετύχουμε σημαντικά πράγματα. Δικαίωμα στο όνειρο έχουμε όλοι και εγώ θέλω να συνεχίσω το όνειρό μου».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ