ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΒ΄ΕΠΣΝΑ: Αναμετρήσεις με το μυαλό… αλλού

Β΄ΕΠΣΝΑ: Αναμετρήσεις με το μυαλό… αλλού

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ (2)Εννέα ομάδες της Β΄ΕΠΣΝΑ έμειναν να μάχονται ακόμα στα γήπεδα τςη Αιτωλοακαρνανίας, οι τρεις για την άνοδο και οι έξι για την παραμονή. Όμως ο αγώνας που δίνουν δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά τους αποτελέσματα, αφού πολλα εξαρτώνται από τις τύχες ΑΕΜ και Ομήρου και το αν θα παίζουν στη Γ΄Εθνική. Ειδικά οι τρεις ομάδες που παλεύουν για την άνοδο για να πετύχει η μία το στόχο θα πρέπει και η ΑΕΜ να παραμείνει και ο Όμηρος να ανεβεί.
Ένωση Ευηνοχωρίου, Ν. Θέρμιος Απόλλων και Αμφίλοχος διεκδικούν την άνοδο στην Α΄ΕΠΣΝΑ, με τις δύο πρώτες ομάδες να συναντιούνται το Σάββατο και αυτή της Αμφιλοχίας να έχει ρεπό. Στο Θέρμο μιλούν μόνο για νίκη και θέλουν να ξεκινήσουν με τις καλύτερες προϋποθέσεις. «Σύνθημα» είναι πως οφείλουν οι παίκτες να κάνουν το χρέος τους στα μπαράζ, χωρίς να σκέφτονται πόσο αυτό αρκεί για τους φέρει την άνοδο. Ο Γιώργος Ζαπαντιώτης εκτελεί πλέον χρέη προπονητή και δεν υπάρχουν απουσίες από τιμωρίες ή τραυματισμούς. Η τελευταία προπόνηση για την Ένωση Ευηνοχωρίου (φωτο) έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου παρουσία του Δ.Σ. και του προέδρου Βαγγέλη Αλαφοδήμου, που μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ζητώντας ξεκίνημα με νίκη και υποσχόμενος πριμ. Απουσίες δεν υπάρχουν ούτε για την ομάδα του Μελέτη Πατρινού.

Πλεονέκτημα για τρεις

Στις ομάδες που μάχονται για την παραμονή οι τρεις με το πλεονέκτημα έδρας έχουν τον πρώτο λόγο ως προς τα προγνωστικά κι αυτές είναι Ματαράγκα, Σκουτερά και Λεπενού. Αρκεί να υπενθυμιστεί ότι με 2 από τα τρία ματς στην έδρα τους είναι πιο πιθανό να φτάσουν στους 4 βαθμούς που χρειάζονται, ενώ ακόμα και σε ισοβαθμία στους 3 ή 4 βαθμούς υπερτερούν του αντιπάλου, ο οποίος και θα υποβιβαστεί. Η εμεπιρία και η πράξη έχουν δείξει ότι για τις φιλοξενούμενες ομάδες με το μειονέκτημα έδρας καθοριστικό είναι το πρώτο ματς. Εάν δεν χάσουν σ’ αυτό, αυξάνουν τις πιθανότητές τους διότι με νίκη (ή ισοπαλία αν έχουν κερδίσει εκτός) στο δικό τους γήπεδο, επικρατούν αυτές.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 26-4-2014 ΩΡΑ 17:00
ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – Ν.ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ (ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ )
ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ – ΚΩΣΤΑΡΑΣ – ΛΙΟΝΑΣ
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ – ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ
ΚΕΚΕΛΟΣ – ΖΥΓΟΥΡΗΣ – ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ – ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ
ΔΙΩΤΗΣ – ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ
ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ
ΤΣΙΡΩΝΗΣ – ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ – ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr