ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑυτός ήταν στην ΚΕΔΕ και ζητούσε αρμοδιότητες, στο Αγρίνιο όμως τον… είχαν με εγκεφαλικό

Αυτός ήταν στην ΚΕΔΕ και ζητούσε αρμοδιότητες, στο Αγρίνιο όμως τον… είχαν με εγκεφαλικό

Αυτός ήταν στην ΚΕΔΕ και ζητούσε αρμοδιότητες, στο Αγρίνιο όμως τον… είχαν με εγκεφαλικό

Χθες το πρωί στο Αγρίνιο κυκλοφόρησαν φήμες με ταχύτητες φωτός (ως συνήθως) πως ο δήμαρχος Αγρινίου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και πως μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα με ελικόπτερο(!). Ο Δήμαρχος Αγρινίου ωστόσο δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα και χαίρει άκρας υγείας.

Μάλιστα χθες βρίσκονταν στην Αθήνα και συμμετείχε κανονικά στη συνεδρίαση του ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Και ευτυχώς δηλαδή που υπάρχει και η ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του ΔΣ της ΚΕΔΕ για να διαπιστώσουν και οι άπιστοι Θωμάδες πως ο άνθρωπος είναι μια χαρά στην υγεία του.

Μάλιστα κατά την τοποθέτησή του ο Γ. Παπαναστασίου τόνισε πως η Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα πρέπει να ατενίζει όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη και να μην φοβάται να βγει μπροστά και πάρει επιπλέον αρμοδιότητες. «Ας μην γινόμαστε φοβικοί να πάρουμε αρμοδιότητες και φυσικά με τους αντίστοιχους πόρους» είπε προς τους συναδέλφους του και έφερε ως παράδειγμα τις πολύ καλύτερες υπηρεσίες που προσφέρουν οι παιδικοί σταθμοί τώρα που είναι στην αρμοδιότητα των δήμων σε σχέση με το παρελθόν που η λειτουργία του ήταν κρατική ευθύνη. Μάλιστα πήγε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι οι πολίτες συχνά για τα προβλήματα π.χ. των Κέντρων Υγείας και των Νοσοκομείων πηγαίνουν στους δημάρχους για τα παράπονά τους, τη στιγμή που όπως είπε χαρακτηριστικά «οι διοικήσεις των νοσοκομείων πηγαίνουν από κάθε κυβέρνηση και μοιράζονται τα μέλη του ΔΣ οι τοπικοί βουλευτές…»

Εφημερίδα Συνείδηση

Αγρίνιο: Καταγγελία φοιτητών για διακοπή του επιδόματος στέγασης λόγω κατάληψης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr