ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΞηρομεροΒασιλόπουλο Ξηρομέρου: Η θλιβερή ιστορία και η αυτοκτονία του 57χρονου βοσκού

Βασιλόπουλο Ξηρομέρου: Η θλιβερή ιστορία και η αυτοκτονία του 57χρονου βοσκού

Βασιλόπουλο Ξηρομέρου: Η θλιβερή ιστορία και η αυτοκτονία του 57χρονου βοσκού

Απαγχονισμένος εντοπίστηκε στο ποιμνιοστάσιο, που διατηρούσε στην περιοχή Βασιλόπουλο Ξηρομέρου, 57χρονος βοσκός τις πρωινές ώρες Σαββάτου. Ο αυτόχειρας είχε απασχολήσει στις αρχές του 2022, τα ΜΜΕ και αρχικά είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, όταν το αφεντικό που εργαζόταν ο 57χρονος αυτόχειρας αγόρασε ένα δοχείο από μίνι μάρκετ στο χωριό Καραϊσκάκης Ξηρομέρου.

Το δοχείο κατέληξε στα χέρια του 57χρονου ο οποίος βρήκε μέσα τα χρήματα, που ένας από τους δύο ιδιοκτήτες του μίνι μάρκετ είχε κρύψει μέσα 50.000 ευρώ, χωρίς όμως να έχει ενημερώσει τον άλλον.

Μετά από την έρευνα της Αστυνομίας εντόπισαν τον 57χρονο και του ζήτησαν να επιστρέψει τα χρήματα. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη των χρημάτων μέσα στο δοχείο υπήρχαν 50.000 ευρώ. Ο 57χρονος εργάτης, στον οποίο κατέληξε το δοχείο ξόδεψε ένα μέρος των χρημάτων, παραδίδοντας το υπόλοιπο ποσό στους αστυνομικούς, ενώ υποστήριξε επίσης ότι τα χρήματα δεν ήταν 50.000 ευρώ, αλλά λιγότερα.

Στην συνέντευξη που είχε δώσει στο antenna-star.gr είχε αναφέρει: «Βρήκα τα χρήματα στο δοχείο, τα είχα ανάγκη και ξεχρέωσα, δεν έκλεψα. Είμαι σε αδιέξοδο. Δεν ξέρω τι να κάνω για την αξιοπρέπειά μου».

Το Α.Τ. Ξηρομέρου διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του 57χρονου.

xiromeronews.blogspot.com

Πετρέλαιο: Η JP Morgan βλέπει κίνδυνο εκτόξευσης έως τα 380 δολάρια το βαρέλι

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ