ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑυτοκριτική δεν έκανε κανείς για το Νοσοκομείο Αγρινίου

Αυτοκριτική δεν έκανε κανείς για το Νοσοκομείο Αγρινίου

Αυτοκριτική δεν έκανε κανείς για το Νοσοκομείο Αγρινίου

Αυτοκριτική δεν έκανε κανείς για το Νοσοκομείο Αγρινίου

Είναι εξηγήσιμο και απολύτως λογικό. Κάθε φορά που τα πράγματα πάνε στραβά  η εκάστοτε αντιπολίτευση να χαίρεται προσδοκώντας πολιτικά οφέλη.

Αυτό το έχουν κάνει όλοι όσοι πέρασαν από τα έδρανα της αντιπολίτευσης. Είναι άλλο όμως αυτό και άλλο να φτάνεις στο σημείο να επιχαίρεις….

Ο ΣΥΡΙΖΑ, για παράδειγμα, εδώ στην Αιτωλοακαρνανία περιμένει με αφορμή τα προβλήματα των Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου να γίνουν μεγάλα συλλαλητήρια, όπως εκείνα που είχαν γίνει το 2016. Γιατί όχι; Να γίνουν! Αυτοί που πρωτοστάτησαν τότε, ας πρωτοστατήσουν και τώρα. Και αν δεν το κάνουν, ας τους κρίνει ο κόσμος.

Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πρέπει να ξεχνά τα δικά του πεπραγμένα στην Υγεία. Τις δικές του ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Την αποσύνδεση για παράδειγμα των δύο Νοσοκομείων της Αιτωλοακαρνανίας. Ή τον περιβόητο «χάρτη υγείας» που έμεινε σχέδιο επί χάρτου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που δεν μπορεί κανείς ότι δεν προσπάθησε να συμμαζέψει την κατάσταση στην Υγεία, θα έπρεπε, αλλά δεν το έκανε ποτέ, να κάνει μια αποτίμηση και των δικών του λαθών.

Όταν το Νοσοκομείο Αγρινίου «καίγονταν» για καρδιολόγους, παθολόγους και άλλες ειδικότητες αιχμής, ο ΣΥΡΙΖΑ προκήρυξε τρεις θέσεις ψυχιάτρων για το κέντρο ψυχικής υγείας στο Αγρίνιο…

Και ας μην ξεχνάμε ότι επί μια πενταετία δεν κατάφερε να λειτουργήσει το μαγνητικό τομογράφο του Νοσοκομείου Αγρινίου, παρά το γεγονός ότι τα στελέχη του ξιφουλκούσαν και ξιφουλκούν ακόμη και σήμερα για τα ιδιωτικά κέντρα υγείας.

Όταν έχει περάσει από την εξουσία και έχει κάνεις και εσύ τα δικά σου λάθη ή παραλείψεις, έστω κι αν αυτές είναι λιγότερες από των άλλων, καλό είναι την κριτική σου, αφού δεν την συνοδεύει με κάποια δόση αυτοκριτικής, τουλάχιστον να την εκφράζεις πιο σεμνά.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Σήμανση επικινδυνότητας με προδιαγραφές… υπαίθρου…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ