ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023

Κώστας Πιστιόλας: Να γιατί ζητάμε μια τολμηρή αλλαγή για τον τόπο μας! (βίντεο)

Με ένα βίντεο 1 λεπτού και 8 δευτερολέπτων που έδωσε στη δημοσιότητα ο Συνδυασμός «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», ο επικεφαλής του Συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Κώστας Πιστιόλας εξηγεί μέσα από 13+1 ερωτήματα γιατί ζητάει την τολμηρή αλλαγή στο Δήμο Αγρινίου….

Εγκαίνια Καρπέτα στο Αγρίνιο με έντονη κριτική σε Φαρμάκη (εικόνες & βίντεο)

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί Αλλάζουμε  – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας κατά την ομιλία του στο Αγρίνιο το απόγευμα της Παρασκευής έθεσε μια σειρά από ερωτήματα προς τους ψηφοφόρους της Αιτωλοακαρνανίας ως εξής:…

Η διακήρυξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγρινίου

Η Λαϊκή Συσπείρωση απευθύνεται στη μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών του Δ. Αγρινίου που αποτελείται από εργαζόμενους, αγρότες, επαγγελματίες, ανέργους, νέους, συνταξιούχους, σε όλους όσους δεν βολεύονται με τη βαρβαρότητα και τη σαπίλα της κοινωνίας….

Η αγροτική παραγωγή της Δυτικής Ελλάδας στο «κατώφλι» νέας εποχής

Η Δυτική Ελλάδα αποτελεί μία ισχυρή αγροτική δύναμη για όλη τη χώρα, όπου η πρωτογενής οικονομία συνεισφέρει το 21% της  Ακαθάριστης Προστιθέμενης Αξίας (ΑΠΑ) και το 28% των εργαζομένων στο σύνολο της ΠΔΕ….

Που ψηφίζω για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές 2023

Οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 (Δημοτικές και Περιφερεαικές εκλογές) θα διενεργηθούν στις 8 Οκτωβρίου 2023. Ως επαναληπτική ημερομηνία για τις δεύτερες κάλπες -όπου χρειαστούν- έχει οριστεί η αμέσως επόμενη Κυριακή, δηλαδή η 15η Οκτωβρίου 2023….

Ομιλία του Δημήτρη Τραπεζιώτη και μουσική βραδιά από το “Αγρίνιο Ανοιχτό και Πράσινο” την Παρασκευή

Ένα ξεχωριστό κάλεσμα απευθύνει ο συνδυασμός του Δημήτρη Τραπεζιώτη «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ- ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», καθώς πέρα από τις καθιερωμένες ομιλίες, τις τελετές εγκαινίων και τις διάφορες εκδηλώσεις  των ημερ…

Δημήτρης Τραπεζιώτης: «Οι νέοι στο επίκεντρο της Δημοτικής Πολιτικής»

Τελικά “έξυπνη πόλη” είναι μια πόλη που έχει τεχνολογία; Κατά την άποψη μου σε καμία περίπτωση. “Έξυπνη πόλη” είναι μια πόλη που έχει αισθήσεις, αφουγκράζεται, ακούει, αλληλεπιδρά και αντιδρά. Αυτές τις πόλεις πρέπει να δημιουργήσουμε ακούγοντας το πιο δυναμικό κοινό, που είναι οι νέοι άνθρωποι….

Συνεχίζει τις επαφές με παραγωγικούς φορείς, συλλόγους και επαγγελματίες ο Γιώργος Παπαναστασίου

O Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Συνεταιριστικής Επιχείρησης  Φαρμακοποιών Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΦΑΡ) όπου είχε μια δημιουργική συζήτηση με τους εργαζόμενους και τα στελέχη…

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ