ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΚαι αυτή είναι η light εκδοχή

Και αυτή είναι η light εκδοχή

Και αυτή είναι η light εκδοχή

Και να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν και χειρότερα. Γιατί, αν κακοφαίνεται σε κάποιους η απαγόρευση κυκλοφορίας που τέθηκε από χθες σε ισχύ, θα πρέπει να ξέρουν ότι αυτή είναι η… ελαφριά (light) εκδοχή απαγόρευσης μετακίνησης πολιτών!

Το επόμενο στάδιο και έσχατο είναι η ολική απαγόρευση, η οποία περιλαμβάνει διακοπή συναλλαγών του κοινού με δημόσιες υπηρεσίες, αναβολή προθεσμιών, ελεγχόμενη παροχή καυσίμων, ακόμη και μετακίνησης προς εργασία και επιτρέπονται μόνο αυτές προς σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και γιατρούς, επισημαίνουν κυβερνητικά στελέχη, τα οποία απεύχονται να τεθεί σε εφαρμογή αυτό το τελικό σχέδιο και στάδιο αποφυγής της διασποράς του κορονοϊού εξαιτίας της επικίνδυνης επιπολαιότητας πολιτών.

Το τελικό σχέδιο ολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας περιλαμβάνει ακόμη και την εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων, για την τήρησή της, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν κρίνεται αναγκαία, αλλά η χρησιμοποίησή τους εξαρτάται από την εξάπλωση του κορονοϊού και την στάση των πολιτών.

Προς το παρόν δημιουργείται η Αστυνομία… κορονοϊού! Ή για την ακρίβεια, η Ελληνική Αστυνομία (μαζί με το Λιμενικό και τις δημοτικές αστυνομίες) μετατρέπεται στο βασικότερο όργανο για την τήρηση των μέτρων. Και αν η πρώτη μέρα κύλησε κάπως χαλαρά με τις Αρχές να κάνουν κυρίως συστάσεις και να εξηγούν στους πολίτες πως θα συμπληρώσουν τα έγγραφα που πρέπει να έχουν μαζί τους, από σήμερα που τα πράγματα θα είναι πιο αυστηρά δεν αποκλείεται να δούμε σκηνές απείρου κάλλους.

Εφημερίδα Συνείδηση

Δημόσιος ή ιδιωτικός; Φιλότιμο όσοι τύχει να το έχουν ή κίνητρα σε όλους;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr