ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑυτεπάγγελτη παρέμβαση εισαγγελέα για τους μαθητές στον Εύηνο που περπάτησαν σε αιωρούμενη γέφυρα

Αυτεπάγγελτη παρέμβαση εισαγγελέα για τους μαθητές στον Εύηνο που περπάτησαν σε αιωρούμενη γέφυρα

Αυτεπάγγελτη παρέμβαση εισαγγελέα για τους μαθητές στον Εύηνο που περπάτησαν σε αιωρούμενη γέφυρα

Άμεση υπήρξε η αντίδραση της Εισαγγελίας σχετικά με όσα σοκαριστικά συνέβησαν στον Εύηνο με τους μαθητές στο Θέρμο και το πέρασμά τους πάνω από το επικίνδυνο ποτάμι μέσα σε συρμάτινη αιωρούμενη γέφυρα.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (27.01), αφού έλαβε γνώση των σχετικών δημοσιευμάτων, ο εισαγγελέας Αγρινίου παρενέβη αυτεπάγγελτα και ζήτησε να ληφθούν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους από το αστυνομικό τμήμα Θέρμου.

Η κίνηση αυτή πρόλαβε και τον δήμαρχο Θέρμου κ. Σπύρο Κωνσταντάρα ο οποίος επρόκειτο να κινηθεί δικαστικά. Μετά από την παρέμβαση του εισαγγελέα πρόκειται να διερευνηθεί ο λόγος που τα παιδιά κινήθηκαν προς το σημείο και να αναζητηθούν οι ευθύνες.

Σημειώνεται ότι χθες υπήρξε ακόμη μεγαλύτερη κατολίσθηση στο σημείο που είχε κοπεί ενώ  σήμερα επιχειρεί μηχάνημα της Περιφέρειας αλλά και ένα του Δήμου Θέρμου που χθες παρουσίασε βλάβη μία ώρα αφόρου έφτασε στο σημείο.

Εικόνες: Ανδρέας Κοτσανάς

Νέα προγράμματα στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης προτείνει ο Δήμος Ναυπακτίας

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ