ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΞηρομεροΣήμερα στις 21:30 η βαρκαρόλα στον Μύτικα

Σήμερα στις 21:30 η βαρκαρόλα στον Μύτικα

Σήμερα στις 21:30 η βαρκαρόλα στον Μύτικα

Σήμερα Τρίτη 22 Αυγούστου και ώρα 09:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στον Μύτικα η καθιερωμένη βαρκαρόλα, σε συνδιοργάνωση του Νομικού Προσώπου και του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα.

Πρόγραμμα:

09:00 μ.μ.: Οι βάρκες που θα συμμετέχουν, θα πρέπει όλες να βρίσκονται στο λιμάνι του Μύτικα, εκεί που αράζει η συγκοινωνία του Καλάμου, για να προμηθευτούν από τους διοργανωτές έναν συγκεκριμένο αριθμό πυρσών γηπέδου για κάθε βάρκα (ανάβουν με αναπτήρα όχι με καρβουνάκι), τις οποίες θα τις ανάβουν, θα τις κρατούν στο χέρι και κατόπιν αφού τις σβήσουν στο νερό, θα τις αφήνουν στις βάρκες και επ’ ουδενί δεν θα τις πετάξουν στη θάλασσα. Θα τις πετάξουν στους κάδους σκουπιδιών του λιμανιού όταν επιστρέψουν. Όσοι έχουν δικού τους πυρσούς να τους φέρουν γιατί δεν υπάρχουν πολλοί.

Απαγορεύεται αυστηρά η ρήψη φωτοβολίδων τροχιάς με αλεξίπτωτο.

09:20 μ.μ.: Αναχώρηση από το λιμάνι και πρώτη στάση βαθιά στο ύψος του παλιού Κ.Υ. Μύτικα για να φαινόμαστε σε όλο τον κάτω Μύτικα, για ένα πρώτο άναμμα πυρσών και την 1η δόση πυροτεχνημάτων.

9:40 μ.μ.: Στάση στο ύψος της πρώην Αγροτικής Τράπεζας βαθιά στη θάλασσα για να φαινόμαστε σε όλο τον πάνω Μύτικα για άναμμα πυρσών και την 2η δόση πυροτεχνημάτων.

09:40 μ.μ.: Τέλος βαρκαρόλας.

Προσοχή:

1. Οι συμμετέχοντες με βάρκες και σκάφη στη βαρκαρόλα, να ακολουθήσουμε όλοι μαζί σαν ομάδα τον παραπάνω πρόγραμμα και να μην αυτοσχεδιάζουμε.

2. Οι θεατές να μην συγκεντρωθούν σε σημεία, να αποφύγουν τον συγχρωτισμό. Προτείνουμε να μείνουν καθισμένοι στα καθίσματα των καταστημάτων. Τα πυροτεχνήματα και οι φωτοβολίδες θα είναι εμφανή από κάθε σημείο, και δεν χρειάζεται συγκέντρωση σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο για να τα παρακολουθήσεις.

Λαγονήσι: Πέθανε ο 48χρονος που προσπάθησε να σώσει το παιδί του από πνιγμό

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ