ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑύριο η είσπραξη των Προνοιακών για τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο

Αύριο η είσπραξη των Προνοιακών για τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο

Από τις τράπεζες απευθείας η είσπραξη των χρημάτων

 

Αύριο η είσπραξη

των Προνοιακών για τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο

 

Συνολικά 1.396 επιδοτούμενοι από τον δήμο Αγρινίου θα κληθούν να μοιραστούν συνολικά 1.149.411,71 ευρώ για τα Προνοιακά Επιδόματά τους.

 

Από αύριο Παρασκευή 14/11/2014 θα ξεκινήσει ,μέσω τραπεζών, από την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου η καταβολή των χρημάτων στους δικαιούχους των Προνοιακών Επιδομάτων για τους μήνες Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους. Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Κων/νο Καλαντζή, τα επιδοτούμενα άτομα του δήμου Αγρινίου είναι 1.396, τα οποία θα μοιραστούν συνολικά 1.149.411,71 ευρώ.

Τα χρήματα μπήκαν στις τράπεζες, απ’ όπου θα πάνε να τα εισπράξουν οι δικαιούχοι – επιδοτούμενοι, από προχθές Τρίτη, αλλά για να ξεκινήσει η πληρωμή θα έπρεπε να ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες, οι οποίες είναι προς την λήξη τους και γι’ αυτό η πληρωμή θα ξεκινήσει από αύριο. Όλοι όσοι πέρασαν από την επιτροπή, η οποία πιστοποίησε ότι το ποσοστό αναπηρίας τους είναι άνω του 67% είναι αυτοί οι 1.396, οι οποίοι θα εισπράξουν τα χρήματά τους για τους μήνες Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου.

Υπάρχουν επίσης και άλλοι συμπολίτες μας που δεν πρόλαβαν να πάρουν τα απαιτούμενα χαρτιά ή δεν μπόρεσαν να περάσουν από την επιτροπή και γι’ αυτό τα χρήματα που πρέπει να εισπράξουν θα τα πάρουν το επόμενο δίμηνο.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Καλαντζής, μεταξύ άλλων τόνισε ότι όπως κάθε δίμηνο, έτσι συνεχίζουμε την προσπάθεια και κάνουμε ότι πρέπει ώστε οι επιδοτούμενοι να πάρουν τα χρήματά τους χωρίς καμία καθυστέρηση. Παράλληλα, πρέπει να τονίσουμε ότι τρέχουν και οι διαδικασίες για όσους δεν πέρασαν επιτροπή και δεν πήραν τα απαιτούμενα έγγραφα, ώστε το επόμενο δίμηνο να εισπράξουν τα χρήματά τους.

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr