ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΑυλαία με αγωνία και… φιέστα

Αυλαία με αγωνία και… φιέστα

Τελευταία αγωνιστική και για τη Β΄Κατηγορία αυτό το Σαββατοκύριακο, για να ακουλουθήσουν τα μπαράζ για την άνοδο των δευτεραθλητών (που είναι ήδη γνωστοί) , αλλά και εκείνα για την παραμονή στη Κατηγορία. Στο μεταξύ στη Παλαιομάνινα θα γίνει η απονομή του πρωταθλητή στη Φλόγα (φωτο).

Έξι ομάδες θα βρεθούν πιθανότατα στα play out ίσως και πέντε αν δεν τα καταφέρει η Μάστρου. Η Παιανία, για τον πρώτο όμιλο,  παίζει στην έδρα της με την Παλαιοπαναγιά και θέλει στη χειρότερη περίπτωση ίδιο αποτέλεσμα με την Ματαράγκα που υποδέχεται τον ΓΟΜ, ώστε να συνεχίσει  έχει την διαφορά στους  έξι βαθμούς και παράλληλα το δικαίωμα τςη ευκαιρίας των μπαράζ.

Πάντως ο πρώτος όμιλος είναι ο μόνος που υπάρχουν δεδομένες οι  δύο ομάδες για τα  play out, εκτός κι αν τελικά πάει μόνο η Ματαράγκα, με υποβιβασμό της Μάστρου.
Αντίθετα στον δεύτερο και τρίτο όμιλο οι θέσεις απ’ ευθείας παραμονής είναι διεκδικούμενες. Στον 2ο οι Ελπίδες είναι ακριβώς πάνω από τη γραμμή των μπαράζ με 22 βαθμούς και ακολουθούν κάτω από τη γραμμή Σκουτερά (21 βαθμοί) και Ελαιόφυτο (19 βαθμοί). Η μάχη για τη μία θέση θα παιχθεί για Ελπίδες (υποδέχονται τον πρωταθλητή Ολυμπιακό Παναιτωλίου) και Σκουτερά (υποδέχεται τον ΠΑΟ Αγρινίου).
Στον τρίτο όμιλο εμπλέκονται περισσότερες ομάδες. Μύτικας και Πάλαιρος έχουν το «πάνω χέρι» διότι βρίσκονται εκτός συμμετοχής  στα play out, παίζουν εντός έδρας με Αετό και Κανδήλα αντίστοιχα, αλλά πρέπει να μην κάνουν  χειρότερο αποτέλεσμα από Λεπενού (υποδέχεται τον Αμφίλοχο) και Θύρειο (πάει στη Παλαιομάνινα). Η βαθμολογία είναι: Μύτικας 28, Πάλαιρος 27, Λεπενού 27, Θύρειο 27 και δύο ομάδες από αυτές θα παραμείνουν άμεσα, αποφεύγοντας τα play out.

Φιέστα στη Παλαιομάνινα

Σήμερα (Σάββατο)  στις 5 το απόγευμα θα γίνει και η φιέστα της Φλόγας Παλαιομάνινας  στο ματς με αντίπαλο τον Ακαρνανικό Θυρειου, για να πανηγυρίσει την άνοδό της στην 1η Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ και οι άνθρωποί της ετοιμάζουν αρκετές εκπλήξεις το Σάββατο. Ποδοσφαιρικές προσωπικότητες του τοπικού Ποδοσφαίρου θα βρεθούν στην Παλαιομάνινα όπου η Φλόγα θα σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή. Όπως πληροφορεί ο Σύλλογος θα υπάρχουν βραβεύσεις (θα βραβευτεί και ο ποδοσφαιριστής Φίλιππος Δάρλας)  και εκδηλώσεις από νωρίς, ενώ στο ημίχρονο οι freestylers Ερτήλ και Ερρίκος θα παρουσιάσουν το Freestyle Football Show. Η Διοίκηση της Φλόγας καλεί όλους τους φιλάθλους στο γήπεδο για να γιορτάσουν την άνοδο όλοι μαζί.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr