ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαSuper LeagueΑτρόμητος: Χωρίς Λάζαρο, Μανούσο αλλά με Εντομβόνγι στο Αγρίνιο

Ατρόμητος: Χωρίς Λάζαρο, Μανούσο αλλά με Εντομβόνγι στο Αγρίνιο

Ατρόμητος: Χωρίς Λάζαρο, Μανούσο αλλά με Εντομβόνγι στο Αγρίνιο

Με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημά του στην αποστολή, θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό ο Ατρόμητος την Πέμπτη, με τον Νταμίρ Κάναντι να παίρνει μαζί του τον Εντομβόγνι. Εκτός οι Χριστοδουλόπουλος και Μανούσος.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο Νταμίρ Κάναντι, δεν πήρε μαζί του τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Γιώργο Μανούσο για λόγους τακτικής, ενώ εκτός έμεινε και ο τραυματίας Γιαννιώτης που ακολούθησε μέρος του προγράμματος την Τετάρτη.

Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Εντομβόγνι, ο οποίος αποκτήθηκε την Τρίτη και πιθανότατα θα ντεμπουτάρει την Πέμπτη στο Αγρίνιο. Επίσης στην αποστολή βρίσκεται και ο Χαβιέρ Ούμπιδες, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά για το επόμενο με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής 24 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Θεοδωράκης, Σάλτας, Αγκάγιεφ, Γούτας, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάτιτς, Γκαλβάο, Νάτσος, Γιακουμάκης, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Τριμμάτης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Τομάσεβιτς, Αθανασίου, Οικονομίδης και Εντομβόνγι.

Πηγή: gazzeta.gr

Η αποστολή του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr