ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΆτομο με ψυχολογικά προβλήματα εκφόβισε σήμερα υπαλλήλους του Δήμου Αγρινίου 

Άτομο με ψυχολογικά προβλήματα εκφόβισε σήμερα υπαλλήλους του Δήμου Αγρινίου 

Άτομο με ψυχολογικά προβλήματα εκφόβισε σήμερα υπαλλήλους του Δήμου Αγρινίου 

Αντιμέτωποι με μια δυσκολη κατάσταση βρέθηκαν, σήμερα, εργαζόμενοι του Δήμου Αγρινίου, οι οποίοι βρισκόταν στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, στην πρώην Τράπεζα της Ελλάδος.

Ένας άνθρωπος σε φανερά ασταθή ψυχολογική κατάσταση μπήκε στον χώρο με επιθετικό τρόπο κι άρχισε να ζητά ακατανόητα πράγματα, προπηλακίζοντας όσους ήταν παρόντες. Την πρώτη επίθεση εκφοβισμού δέχτηκε υπάλληλος με 8μηνη σύμβαση στον Δήμο ενώ κι ο επικεφαλής των εργαζομένων στην ΤτΕ μπήκε στο στόχαστρο του αγνώστου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έλεγε πως είχε χρήματα να καταθέσει και η Τράπεζα της Ελλάδος είναι η κατάλληλη γι’αυτό!

Αναγκάστηκαν μάλιστα να φυγαδευτούν υπάλληλοι, ιδίως οι γυναίκες που ήταν εκείνη την ώρα στον χώρο, από την πίσω πόρτα που οδηγεί στον κήπο της Τράπεζας της Ελλάδος.

Όταν αποχώρησε από το σημείο κατευθύνθηκε σε φαρμακείο της περιοχής ενώ, στο μεταξύ είχε φτάσει και η Αστυνομία η όποια τον προσήγαγε για να εξακριβώσει τι συμβαίνει και να απομακρυνθεί από το σημείο.

Νωρίτερα οι πληροφορίες λένε ότι είχε περάσει κι από το κεντρικό κτίριο του Δήμου Αγρινίου, όπου επίσης προκάλεσε επεισόδιο με αποτέλεσμα να τον απομακρύνουν από τον χώρο.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου είναι ανάστατοι πάντως κι ετοιμάζονται να κάνουν γνωστές τις ανησυχίες τους. Ο λόγος είναι ότι παρατηρείται έλλειμμα στην φύλαξη των δομών του Δήμου, όπου ο καθένας μπαίνει ή βγαίνει κατά το δοκούν, με τους εργαζόμενους να νιώθουν εκτεθειμένοι.

Παράλληλα, ερωτηματικό είναι και το τι μέλλει γενέσθαι με τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου.α

Αφέθηκε ελεύθερος, καθώς είναι γνωστή η έλλειψη μέριμνας της Πολιτείας για τέτοια θέματα.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ