ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΑθώος o Σφακιανός καταδρομέας που τραγούδησε το “Μακεδονία ξακουστή” (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αθώος o Σφακιανός καταδρομέας που τραγούδησε το “Μακεδονία ξακουστή” (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αθώος o Σφακιανός καταδρομέας που τραγούδησε το “Μακεδονία ξακουστή” (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Tι δήλωσε ο Σφακιανός Μπούχλης, εξερχόμενος από την αίθουσα του Στρατοδικείου Λάρισας

Aθώος παμψηφεί κρίθηκε απο το Στρατοδικείο Λάρισας ο Σφακιανός, π. καταδρομέας Μανώλης Μπούχλης, ο οποίος τον Μάρτιο του 2019 είχε ανεβάσει βίντεο στο οποίο φαινόταν ο ίδιος να τραγουδά το «Μακεδονία Ξακουστή» κατά τη διάρκεια άλματος που είχε πραγματοποιήσει με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο.

Ο Μανώλης Μπούχλης εξερχόμενος απο την αίθουσα του Στρατοδικείου Λάρισας αμέσως μετά την έκδοση της αθωωτικής απόφασης.

Αμέσως σε δήλωσή του ανέφερε: «Νιώθω δικαιωμένος. Όλα πήγαν καλά ! Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι δικαιώνει και όλους τους Έλληνες απο τους οποίους καθημερινά λάμβανα μηνύματα συμπαράστασης. Ορισμένοι με συνέκριναν με σπουδαίους Έλληνες και με παρομοίαζαν με τους Μακεδονομάχους , αλλά δεν θεωρώ ότι η πράξη μου δικαιολογεί αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Η οικογένειά μου έχει προσφέρει πολλά στη πατρίδα και ειδικότερα στη Μακεδονία. Εφτά πρωτοξαδέρφια των προγόνων μου, Μπούχληδες αγωνίστηκαν για την Μακεδονία. Εγώ δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος βλέποντας όλα όσα συνέβησαν και ήταν κάτι που βγήκε αυθόρμητα απο μέσα μου. Γνώριζα ότι απο αυτή μου την ενέργεια θα υπήρχαν συνέπειες αλλά έπρεπε να το κάνω»

Απο αριστερά ο δικηγόρος Μιχάλης Πολιτάκης, ο Μανώλης Μπούχλης και δεξιά στην εικόνα ο δημ. σύμβουλος Λάρισας απόστρατος αξιωματικός Απόστολος Παπαπαρίσης

(Στο μέσο της φωτογραφίας, ο πατέρας του π. καταδρομέα, Νικόλαος Μπούχλης και δεξιά ο δημ. σύμβουλος Λάρισας Αξιωματικός ε.α Απόστολος Παπαπαρίσης).

Πηγή: rpn.gr

Πειρατεία στο Τόγκο: Αυτός είναι ο 20χρονος Δημήτρης από το Μεσολόγγι που απήγαγαν οι πειρατές (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr