Αθώα δηλώνει η 25χρονη αρχηγός του κυκλώματος μαστροπείας – «Μόνες τους έκλειναν τα ραντεβού»

"Το κορίτσια είναι φίλες μου. Εγώ με τις δύο είμαι φίλη, τις υπόλοιπες δεν τις ξέρω" αναφέρει μεταξύ άλλων η 25χρονη

Αθώα δηλώνει η 25χρονη αρχηγός του κυκλώματος μαστροπείας – «Μόνες τους έκλειναν τα ραντεβού»

Στην εκπομπή Live News μίλησε για πρώτη φορά  η 25χρονη που φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» στο κύκλωμα μαστροπείας που ξεσκέπασε η Αστυνομία.

Η 25χρονης που φέρεται να είναι ο αρχηγός στο κύκλωμα μαστροπείας δίνει τη δική της εκδοχή και απαντάει για τα όσα κατηγορείται, ενώ υποστηρίζει πως δεν φταίει και πως είναι αθώα.

Η κατηγορούμενη που φέρεται να είχε κυρίαρχο ρόλο στο κύκλωμα με τις ανήλικες, λέει πως τα 2 από τα 7 κορίτσια που ήταν θύματα του trafficking ήταν μόνο φίλες της.

«Το κορίτσια είναι φίλες μου. Εγώ με τις δύο είμαι φίλη, τις υπόλοιπες δεν τις ξέρω. Και εγώ με αυτές είμαι φίλη και έχω μιλήσει με αυτές και μου είπαν ότι δεν έχουν πει τίποτα».

«Μόνες τους έκλειναν τα ραντεβού»

Μιλάει για τον τρόπο δράσης τους. Λέει πως δεν έχει καμία ανάμειξη με τα ραντεβού που κλείνονταν με πελάτες. Ότι τα ανήλικα κορίτσια βρίσκανε μόνες τους άντρες από τα social media.

«Με ποιο τρόπο βρίσκανε πελάτες; Από το Facebook. Αυτά τα κάνανε μόνες τους. Μόνες τους, δεν ήμουν εγώ, εγώ ούτε καν το έχω κάνει αυτό».

Η 25χρονη φαίνεται από τα λεγόμενά της να πέφτει σε αντιφάσεις. Αρχικά είπε πως δεν έβαλε εκείνη τα ανήλικα κορίτσια να εκδίδονται: «Είναι 17 χρόνων και οι δύο αλλά είναι φίλες μου. Το έχουνε πει όταν τις καλέσανε στη ΓΑΔΑ, ότι δεν τις έβαλα εγώ και ότι είναι φίλες μου. Τα έχουνε καταθέσει όλα αυτά».

Ωστόσο, αργότερα παραδέχτηκε ότι γνώρισε στις κοπέλες κάποιους άνδρες, αλλά μόνο για 1-2 φορές. «Εμένα μου είπανε επειδή έχω κάτι γνωστούς, μου είπανε «χρειαζόμαστε λεφτά» και με παρακαλάγανε. Αυτές μου είπανε ότι θέλουν να το κάνουνε, το κάνανε και χωρίς λεφτά. Εγώ τους είπα ότι και εγώ χρειάζομαι λεφτά, έχω γνωστούς. Μία φορά έγινε, δύο… Από τότε δεν το έχουν ξανακάνει».

Από 200 έως 400 ευρώ έπαιρναν στο κάθε ραντεβού

Τα χρήματα για το κάθε ραντεβού κυμαίνονταν από 200 έως 400€. Η 25χρονη φέρεται να έπαιρνε από αυτά 50 με 100€ τη φορά, με την ίδια από την πλευρά της να λέει πως μόνο μία φορά ζήτησε χρήματα γιατί τα είχε ανάγκη.

«Μόνες τους, δεν πήγαινα εγώ. Εγώ δεν πήγαινα πουθενά. Μου είπαν ότι: «Έχω πάει εκεί, μου δώσανε αυτά τα λεφτά» και εγώ της ζήτησα μία φορά λεφτά. Πήγε να μου δώσει 30€ μία κοπέλα και της λέω: ”Μπορείς να μου δώσεις 50€;”. Μία φορά το είπα».

Οι ανήλικες μαθήτριες, θύματα του κυκλώματος, πολύ γρήγορα βρέθηκαν μπλεγμένες τόσο στα σκοτεινά μονοπάτια της πορνείας, όσο και στον δύσκολο δρόμο των ναρκωτικών. Η 25χρονη, αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή της με τις ουσίες.
«Δεν μπλέκομαι εγώ με αυτά, ούτε καπνίζω, ούτε τίποτα. Γιατί με έχουνε βάλει και για ναρκωτικά και για όλα αυτά. Εγώ δεν εμπλέκομαι σε όλα αυτά. Ούτε 1€ δεν έχω, τι 10.000€ λένε;».

newsit.gr

e-ΕΦΚΑ: Παράταση έως τις 2 Απριλίου για την καταβολή εισφορών και δόσεων ρυθμίσεων επαγγελματιών και αγροτών