ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΑθλητές από Μεσολόγγι και Πάτρα στο διεθνή αγώνα Ιστιοπλοΐας «32nd  Athens International Sailing Week»

Αθλητές από Μεσολόγγι και Πάτρα στο διεθνή αγώνα Ιστιοπλοΐας «32nd  Athens International Sailing Week»

Αθλητές από Μεσολόγγι και Πάτρα στο διεθνή αγώνα Ιστιοπλοΐας «32nd  Athens International Sailing Week»

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η αγωνιστική ομάδα του τμήματος Ιστιοπλοΐας ΑμεΑ του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου θα λάβει μέρος στον διεθνή αγώνα «32nd Athens International Sailing Week» που θα διεξαχθεί στον Φαληρικό όρμο, από 1 έως 9 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο.) στην Αθήνα.

Συνολικά, από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών, θα συμμετέχουν 4 αθλητές και 2 εθελοντές υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας Δήμητρας Αρβανίτη. Οι αθλητές  θα  συμμετέχουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα από 6 έως 9 Νοεμβρίου, Επίσης στο πλαίσιο της συνεργασίας  με τον  Ν.Ο. Μεσολογγίου θα συμμετέχει και ένας αθλητής από το Μεσολόγγι.

Οι συμμετοχές στη διεξαγωγή των αγώνων, αναμένεται να ξεπεράσουν τις 600 σε όλες τις κατηγορίες και εκτός από τη χώρα μας θα λάβουν μέρος ιστιοπλόοι από Ουγγαρία, Λιθουανία, Κύπρο, Σερβία, Σουηδία και Τουρκία.

Μέγας Δωρητής «Προγράμματος Ανάπτυξης Ιστιοπλοΐας για ΑμεΑ»  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Στις φωτογραφίες στιγμιότυπα από την προπόνηση των αθλητών:

«Λουκέτο» και στο Αλκαζάρ: Κλείνει το στάδιο, το γυμναστήριο και το κολυμβητήριο λόγω θεμάτων στατικότητας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ