ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαAθώος ο γιατρός Κώστας Παναγοδήμος για την κατοχή ναρκωτικών φαρμάκων

Aθώος ο γιατρός Κώστας Παναγοδήμος για την κατοχή ναρκωτικών φαρμάκων

Aθώος ο γιατρός Κώστας Παναγοδήμος για την κατοχή ναρκωτικών φαρμάκων

Πανηγυρικά αθωώθηκε ο γνωστός γιατρός, νεφρολόγος, Κώστας Παναγοδήμος στο Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας στο Αγρίνιο, για την κατηγορία της κατοχής και μεταφοράς φαρμάκων, ορισμένα εκ των οποίων περιείχαν και ναρκωτικές ουσίες.

Πριν τέσσερα, περίπου χρόνια, έγινε έλεγχος στο αυτοκίνητο του γιατρού από την αστυνομία, όπου βρέθηκαν αρκετά φάρμακα, πολλά από τα οποία περιέχουν ναρκωτικά συστατικά και ανήκουν στην κατηγορία της ειδικής συνταγογράφισης. Ο κ. Παναγοδήμος συνελήφθη, με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία.

Το Δικαστήριο είχε προσδιοριστεί για την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 στο Εφετείο Κακουργημάτων Αγρινίου και διήρκησε πάνω από πέντε ώρες, αφού οι μάρτυρες που κατέθεσαν ήταν 17, από τους 25 που περιελάμβανε το κατηγορητήριο. Όλοι οι μάρτυρες, εκ των οποίων αρκετοί ήταν εργαζόμενοι του νοσοκομείου Μεσολογγίου στο οποίο υπηρετεί ως γνωστόν και ο κ. Παναγοδήμος, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον γιατρό. Είπαν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν βλέπει την επιστήμη του ως επάγγελμα, αλλά ως λειτούργημα και βοηθάει όσους ανθρώπους του το ζητούν και μάλιστα αφιλοκερδώς.

 

 

aixmi-news.gr

 

 

Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 0-0: «Σούπα» για Σαρακοστή

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ