ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ ατάκα “πολύ γκρίνια ρε παιδί μου” του Νεκτάριου Φαρμάκη…

Η ατάκα “πολύ γκρίνια ρε παιδί μου” του Νεκτάριου Φαρμάκη…

Η ατάκα “πολύ γκρίνια ρε παιδί μου” του Νεκτάριου Φαρμάκη…

Η ατάκα “πολύ γκρίνια ρε παιδί μου” του Νεκτάριου Φαρμάκη…

Χθες στο Αγρίνιο (Emileon) παρουσίασε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης και ο ίδιος ο ανάδοχος  Μηχανισμός Στήριξης Επιχειρηματικότητας στον πολυχώρο Emileon ένα εργαλείο, να το πούμε απλά, για να βοηθιούνται οι επιχειρήσεις στις τεράστιες και σύγχρονες προκλήσεις που υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τέτοια σχέδια που αλλάζουν συνήθειες και ίσως ξεβολεύουν κάποιους, πάντα έχουν και λίγη μουρμούρα…

Έτσι και χθες, ακούστηκαν λίγο άσχετα παράπονα, ακούστηκαν κάποιες επιφυλάξεις για το ποιον ρώτησε και με ποιον μίλησε ο ανάδοχος και η ίδια η Περιφέρεια, ακούστηκε και κάτι πρωτότυπο από την πλευρά των λογιστών, ότι ουσιαστικά θα χάσουν κομμάτι από την δουλειά τους!

Μέχρι τώρα ακουγόταν παράπονα ότι έχει πέσει πάνω τους όλη η δουλειά που έπρεπε να κάνει το κράτος, τώρα γύρισε το φύλλο!

Και κάπως έτσι σε πηγαδάκια αργότερα ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης έλεγε, όντας σε καλή διάθεση πάντως, ότι “όλα πήγαν θαυμάσια, πρόκειται για ένα εργαλείο που θα τρέξει τα πράγματα αλλά… γιατί τόση γκρίνια, βρε παιδάκι μου; Αν δεν γκρινιάξουμε προκαταβολικά φαίνεται ότι κάτι παθαίνουμε”!

Ε, τα ξέρει αυτά ο κ. Φαρμάκης. Ίδιον της φυλής λέγεται…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Δυσκολεύεται ο Μπακογιάννης να κλείσει ραντεβού, σκέψου εμείς…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr