ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΓερμανοτσολιάδες, συνεστιάσεις και η ατάκα του Γεωργίου Παπανδρέου

Γερμανοτσολιάδες, συνεστιάσεις και η ατάκα του Γεωργίου Παπανδρέου

Γερμανοτσολιάδες, συνεστιάσεις και η ατάκα του Γεωργίου Παπανδρέου

Γερμανοτσολιάδες, συνεστιάσεις και η ατάκα του Γεωργίου Παπανδρέου. Κανονικά όταν κάποιος βρίζει σε κοινή θέα στα σόσιαλ μίντια, όταν αποκαλεί γυναίκες… “κάμπιες” και λέει ανοιχτά σε όποιον διαφωνεί μαζί του πως  θα πρέπει να φύγει στο εξωτερικό έτσι κι έρθει εκείνος στη εξουσία, δεν πρέπει να προβάλλεται από τούτες εδώ τις γραμμές.

Ο αντιδημοκρατικός λόγος δεν έχει πρόσημο, τον διαθέτουν στελέχη από όλους τους χώρους.

Μερικά πράγματα όμως είναι αφορμή για να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα. Σε συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ χθες στο Καινούργιο ακούστηκε ότι ” ο σκληρός πυρήνας που ψηφίζει Δεξιά, το 20% των ψηφοφόρων, κρατάει από τους γερμανοτσολιάδες της Κατοχής”.
Τι γνώμη έχουν γι’ αυτό που άκουσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ(Βαρεμένος, Μωραΐτης) και οι πολιτευτές που ήταν παρόντες και παρούσες; Είναι αλήθεια ότι περίπου ένας στους δύο ψηφοφόρους της ΝΔ(μην γελιόμαστε, ο ομιλητής “Δεξιά” δεν εννοεί εκείνη που είναι εσωτερική αντιπολίτευση στην ΝΔ και με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβέρνησε κιόλας) “κρατάει από τους γερμανοτσολιάδες”; Επικροτούν κάτι τέτοιο οι τοπικοί σχεδιαστές πολιτικής σε Αγρίνιο και γύρω περιοχή;
Βέβαια, υπάρχει και η ατάκα του Γεωργίου Παπανδρέου σε μια από τις παλιές καλές κόντρες στην Βουλή, όταν άκουγε κάποιον αντίπαλο βουλευτή να τον διακόπτει συνεχώς με θόρυβο και ζήτησε να μάθει ποιος ήταν. Όταν παρουσιάστηκε ο θορυβώδης βουλευτής ο ιστορικός ηγέτης αναφώνησε “Α, εσείς; Τότε δεν έχει καμία σημασία”!
Μάλλον αυτή είναι η καλύτερη απάντηση σε κάτι τέτοιους.

Εφημερίδα Συνείδηση

Βαγγέλης Γάκης: Το ΕΣΥ και η υγεία των πολιτών δεν είναι υπό διαπραγμάτευση!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ