ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑσυντόνιστα τα υπουργικά χείλη στην ακρίβεια

Ασυντόνιστα τα υπουργικά χείλη στην ακρίβεια

Ασυντόνιστα τα υπουργικά χείλη στην ακρίβεια

Ασυντόνιστα τα υπουργικά χείλη στην ακρίβεια

Τελικά το κύμα των ανατιμήσεων και η ακρίβεια δεν δημιουργεί αρρυθμίες μόνο στην αγορά αλλά και στην κυβέρνηση…. Εσχάτως φάνηκε να μπαίνει στο τραπέζι ως ένα μέτρο για την ανάσχεση της ακρίβειας η μείωση του ΦΠΑ σε βασικά αγαθά.

Προς αυτή την κατεύθυνση σχετικές δηλώσεις έγιναν και από τον Yπουργό Aνάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και από τον ίδιο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Ωστόσο χθες ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ξεκαθάρισε τα πράγματα. «Δεν υφίσταται αυτή τη στιγμή οποιοδήποτε ενδεχόμενο μείωσης των συντελεστών ΦΠΑ» δήλωσε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας τον κίνδυνο να εκτροχιαστεί ο προϋπολογισμός από τον Ιανουάριο κιόλας….

Αν και θα θέλαμε πολύ να πιστέψουμε ή να ελπίζουμε στις άλλες δηλώσεις, οφείλουμε σε αυτό το θέμα να κρατήσουμε τη δήλωση του… κλειδοκράτορα των κρατικών ταμείων.

Το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να υπάρχει ένας συντονισμός σε αυτά που λένε οι υπουργοί, γιατί το να αναιρεί ο ένας τον άλλον όταν οι καταναλωτές καλούνται να βάλουν βαθύτερα το χέρι στην τσέπη, δεν είναι και η καλύτερη εικόνα.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Πόσο κοντά είναι η επένδυση στο Πλατυγιάλι;

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ