ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑστυνόμευση με λόγια και από τα επιτελεία δεν γίνεται

Αστυνόμευση με λόγια και από τα επιτελεία δεν γίνεται

Αστυνόμευση με λόγια και από τα επιτελεία δεν γίνεται

Για ποια αστυνόμευση μιλάμε τελικά στην Αιτωλοακαρνανία;

Από τη μια ένα «επαγγελματικό» ως φαίνεται χτύπημα με το «σήκωμα» του ΑΤΜ στο Νοσοκομείο Αγρινίου και από την άλλη συνδικαλιστές αστυνομικοί στο Μεσολόγγι να καταγγέλλουν ότι δεν υπάρχει προσωπικό για να βγει τη νύχτα περιπολικό. Και στο Αγρίνιο που υπάρχει τη νύχτα περιπολικό, όπως αποδεικνύεται, είναι αδύνατο να διαχειριστεί δύο περιστατικά ταυτόχρονα.

Στην κυβέρνηση λένε ότι έχουν ψηλά το θέμα της ασφάλειας αλλά στις πρόσφατες μεταθέσεις όλη η ελληνική επαρχία έμεινε εκτός… νυμφώνος και ενισχύθηκαν μόνο οι υπηρεσίες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Ενώ από τις προηγούμενες μεταθέσεις το… πουλόβερ ξηλώθηκε, αφού για παράδειγμα οι 14 αστυνομικοί με τους οποίους ενισχύθηκε η Διεύθυνση Αιτωλίας, σταδιακά έφυγαν από τις μάχιμες υπηρεσίες…

Άλλος αποσπάστηκε για τη φύλαξη επισήμου, άλλος μετακινήθηκε στο επιτελείο… Την ίδια ώρα ένα 10% περίπου του προσωπικού μετακινείται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λόγω προσφυγικού – μεταναστευτικού. Κι ας μιλάει συνεχώς ο Χρυσοχοΐδης ότι πρέπει να φύγει μεγάλος αριθμός αστυνομικών που υπηρετούν σε «θέσεις γραφείου», επιτελεία και συνοδείες επισήμων και να βγουν στο δρόμο.

Ας λέει… Το κοντέρ γράφει υποστελέχωση και μάλιστα μεγάλη. Αυτό είναι που έχει σημασία, αυτό είναι που βλέπει καθημερινά ο πολίτης!

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Τι μέτρα θα πάρουν για την φύλαξη του νοσοκομείου;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr