ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιο«Αστυνομική Προσφορά» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

«Αστυνομική Προσφορά» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Η αστυνομία δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο

«Αστυνομική Προσφορά»

στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Μεγάλες ποσότητες τροφίμων παρέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων την παραμονή των Χριστουγέννων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγρινίου

 

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για άλλη μια φορά φέτος η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, παραδίδοντας την παραμονή των Χριστουγέννων μεγάλες ποσότητες τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αγρινίου. Η Ένωση κάθε χρόνο δείχνει εμπράκτως την αλληλεγγύη της τις γιορτινές αυτές μέρες αλλά και όχι μόνο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας κ. Δημήτρης Ρούσης δήλωσε: «Ο νέος χρόνος που έρχεται να φέρει υγεία και χαρά σε όλους. Οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Αστυνομία, η Ένωση των Αστυνομικών Υπαλλήλων είναι εδώ και στηρίζει την προσπάθεια του δήμου και της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας και τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Μακάρι να μην υπήρχε ανάγκη από τον κόσμο για βοήθεια. Είμαστε εδώ, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης. Χρόνια πολλά σε όλους και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο»

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Καλαντζής δήλωσε: «Ευχαριστούμε την ελληνική αστυνομία, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, για την προσφορά της στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγρινίου. Με το υστέρημά τους οι αστυνομικοί προσφέρουν ότι μπορούσαν για τις ειδικές ομάδες που έχουν ανάγκη περισσότερο τις ημέρες αυτές. Η ελληνική αστυνομία πάντα είναι κοντά μας και μας συμπαραστέκεται. Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε από την πλευρά μας και πιστεύω ότι σ’ αυτές τις γιορτινές μέρες πρέπει να έχουμε λιγότερα ατυχήματα, λιγότερη παραβατικότητα και φυσικά μια ελληνική αστυνομία που να είναι πάντα κοντά στους πολίτες».

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr