ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου: Μηδενική η κίνηση λόγω κορονοϊού

Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου: Μηδενική η κίνηση λόγω κορονοϊού

Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου: Μηδενική η κίνηση λόγω κορονοϊού

Μόνο τρία δρομολόγια ανά γραμμή 

Απολύμανση κάθε εβδομάδα στα λεωφορεία

Ο κορονοϊός και το «μένουμε σπίτι» πλήττει, όπως είναι αναμενόμενο και στο Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου.

Μετά την απολύμανση που έγινε σε όλο τον στόλο του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αποφασίστηκε κάθε εβδομάδα να γίνεται απολύμανση σε όσα λεωφορεία εκτελούν δρομολόγια, τα οποία όμως έχουν μειωθεί σε εντυπωσιακό αριθμό, όπως επίσης και οι επιβάτες που χρησιμοποιούν λεωφορεία μειώθηκαν σε εντυπωσιακό βαθμό!

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου Θεόδωρο Τσαντόπουλο: «πλέον από τη Δευτέρα εκτελούνται μόνο τρία δρομολόγια σε κάθε γραμμή μεταξύ 7.00 το πρωί και 15.30. Το Σαββατοκύριακο απολυμάναμε ολόκληρο τον στόλο των λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου και αποφασίσαμε κάθε εβδομάδα να απολυμαίνουμε όσα λεωφορεία εκτελούν δρομολόγια. Μετά την απόφαση που λάβαμε για μείωση των δρομολογίων, ώστε να εξυπηρετούμε τους πολίτες σε όλο το φάσμα του δήμου, αλλά και να υπακούσουμε στο «μένουμε στο σπίτι» χρησιμοποιούνται μόνο τέσσερα λεωφορεία από ολόκληρο το στόλο, ενώ οι επιβάτες είναι ελάχιστοι σε κάθε δρομολόγιο, τόσοι που ποτέ και σε καμία περίπτωση μέχρι στιγμής δεν ξεπερνούν τα δάχτυλα των χεριών μας. Έχουμε ένα πολύ πρωινό δρομολόγιο, που ανάλογα την περιοχή είναι μεταξύ 7.00 και 8.00 το πρωί, ένα δρομολόγιο μεταξύ 10:30 και 11:30 και τα μεσημεριανά που εκτείνονται έως τις 15:30 ανάλογα την περιοχή επαναλαμβάνω. Καλό είναι όποιος ενδιαφέρεται να μετακινηθεί από και προς το Αγρίνιο να επικοινωνεί με το τηλέφωνο του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου  στο 2641 0 28109 για να μαθαίνει αναλυτικά ό,τι χρειάζεται για την ημέρα που το χρειάζεται».

Παράλληλα ο κ. Τσαντόπουλος αναφέρθηκε και στο οικονομικό σκέλος τονίζοντας πως: «η ζημιά είναι μεγάλη στο Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου, όπως είναι και σε κάθε επιχείρηση, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε ακάλυπτους τους συμπολίτες μας. Παράλληλα όμως πρέπει να εφαρμόσουμε και τα μέτρα υγιεινής, γι’ αυτό απολυμαίνουμε τα λεωφορεία κάθε εβδομάδα και πέρα απ’ αυτό κάθε οδηγός ασχολείται περεταίρω με την καθαριότητα του οχήματός του».

 

Κων/νος Χονδρός – Εφημερίδα Συνείδηση

O κορονοϊός αμφισβητεί και διδάσκει

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr