ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΑσθενοφόρο σε 24ωρη βάση στο Θέρμο – Ανέλαβαν υπηρεσία δύο ακόμα οδηγοί

Ασθενοφόρο σε 24ωρη βάση στο Θέρμο – Ανέλαβαν υπηρεσία δύο ακόμα οδηγοί

Ασθενοφόρο σε 24ωρη βάση στο Θέρμο – Ανέλαβαν υπηρεσία δύο ακόμα οδηγοί

Την κάλυψη των περιστατικών με ασθενοφόρο σε 24ωρη βάση ανακοίνωσε ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας καθώς δύο ακόμα οδηγοί ανέλαβαν υπηρεσία στο τοπικό Κέντρο Υγείας.

Τη θετική εξέλιξη δημοσιοποίησε ο κ. Κωνσταντάρας ευχαριστώντας στον διοικητή της 6ης ΥΠΕ και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας στην οποία τέθηκε επίσης αίτημα για αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας της περιοχής.

Η ανάρτηση του δημάρχου:

“Άλλο ένα θέμα λύθηκε ….
Από χθες ανέλαβαν υπηρεσία δυο ακόμα οδηγοί ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας ΘΕΡΜΟΥ και πλέον με τέσσερις (4) οδηγούς συνολικά καλύπτονται οι ανάγκες ολόκληρης της περιοχής μας σε 24ωρη βάση .
Με συστηματική δουλειά και διεκδίκηση της δημοτικής αρχής όλα τα ζητήματα επιλύονται .
Ευχαριστίες στον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κύριο Ιωάννη Καρβέλη και στην ηγεσία του υπουργείου υγείας , τον υπουργό Θάνο Πλεύρη και την αν. Υπουργό Ασημίνα Γκάγκα για την επίλυση ενός μακροχρόνιου αιτήματος της τοπικής μας κοινωνίας .
Επίσης με επιστολή μου στον υπουργό Υγείας ζήτησα την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Θέρμου , σε εξοπλισμό και εγκαταστάσεις μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης .
Τέλος μέχρι τις 2/12/2022 ο δήμος Θέρμου παραλαμβάνει δυο ακόμα απινιδωτές από την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας που θα τοποθετηθούν σε δημόσιες Θέσεις που θα προταθούν , από την Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας”

 

Χόρεψαν κρητικά με φόντο τους καταρράκτες του Νιαγάρα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ