ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΑστέρα Καμαρούλας – Γ.Αριστόπουλος: «Ο διαιτητής ήταν ο σωτήρας μου, θα είχα πεθάνει»

Αστέρα Καμαρούλας – Γ.Αριστόπουλος: «Ο διαιτητής ήταν ο σωτήρας μου, θα είχα πεθάνει»

Αστέρα Καμαρούλας – Γ.Αριστόπουλος: «Ο διαιτητής ήταν ο σωτήρας μου, θα είχα πεθάνει»

Ο Γιάννης Αριστόπουλος, ο ποδοσφαιριστής που σώθηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του διαιτητή Κώστα Τσοπλάκου, μίλησε στο Live News για τη σωτήρια ενέργεια του ρέφερι του αγώνα Αστέρα Καμαρούλας – ΑΕ Μεσολογγίου.

Όλα έγιναν στο 5ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα ποδοσφαίρου Αστέρα Καμαρούλας – ΑΕ Μεσολογγίου για την Ά ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Στη διεκδίκηση μιας μπαλιάς ο Γιάννης Αριστόπουλος έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να γυρίσει η γλώσσα του.

Ο διαιτητής αντιλαμβάνεται αυτό που έχει συμβεί σε χρόνο ρεκόρ. Σκύβει και βάζει τα χέρια του, μέσα στο στόμα του ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια με τη βοήθεια του γιατρού και άλλων αθλητών, ο νεαρός επανέρχεται. Αμέσως μετά ο Γιάννης Αριστόπουλος σηκώνεται και κατευθύνεται στον πάγκο της ομάδας του.

Για καλή τύχη του, ο διαιτητής βρισκόταν δίπλα και του έσωσε τη ζωή.

Ο Γιάννης Αριστόπουλος, ο ποδοσφαιριστής που δέχθηκε την βοήθεια του διαιτητή δήλωσε ζωντανά στο Live News: «Ο διαιτητής ήταν ο σωτήρας μου, θα είχα πεθάνει, γιατί είχα καταπιεί ένα κομμάτι από καουτσούκ. Ο διαιτητής με βοήθησε να πάρω ανάσα».

Ακούστε εδώ τα ηχητικά από τις δηλώσεις του διαιτητή Κώστα Τσοπλάκου και του ποδοσφαιριστή Γιάννη Αριστόπουλου που μίλησαν στο Live News

newsit.gr

Καιρός αύριο: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πού θα ανοίξουν οι ουρανοί

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr