ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΆστεγος κοιμάται σε οικοδομή στον Αστακό!

Άστεγος κοιμάται σε οικοδομή στον Αστακό!

Άστεγος κοιμάται σε οικοδομή στον Αστακό!

Άστεγος στο τόπο μου, στον Αστακό, εν έτει 2018. Όλοι γνωρίζουμε ότι η εποχή που διανύουμε είναι δύσκολη λόγω κρίσης. Πολλοί είναι αυτοί που δυσκολεύονται να προμηθευτούν έστω και τα απαραίτητα για να ζήσουν.

Αυτό που δεν γνωρίζουν κάποιοι, ίσως και να το γνωρίζουν αλλά εθελοτυφλούν, είναι ότι υπάρχει ένας άστεγος συνάνθρωπος μας, στο τόπο μας. Ένας άνθρωπος που αυτές τις κρύες νύχτες του χειμώνα κοιμάται μέσα σε μια οικοδομή.

Αναρωτιέμαι που πήγε η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη; Πού είναι οι κρατικοί φορείς, οι «φιλόπτωχοι οργανισμοί» να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό μας; Είναι Άγιες μέρες και όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι ώστε να βρεθεί έστω και προσωρινά μια στέγη γι’ αυτόν τον άνθρωπο.

Όλοι μαζί μπορούμε, ένας μόνος του όχι. Θέλω να πιστεύω ότι πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και ότι θα κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε.

Για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα ή την τοποθεσία που κοιμάται αυτός ο άνθρωπος. Είναι εύκολο να μάθετε όμως ποιος είναι και επιτέλους να ενδιαφερθεί κάποιος πραγματικά!

xiromeronews.blogspot.gr

Οδηγίες για το περιβαλλοντικό τέλος στις πλαστικές σακούλες από τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr