ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΞηρομεροΑστακός: Ημερίδα με θέμα: “1η Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων για ιδιωτικού χαρακτήρα παρεμβάσεις”

Αστακός: Ημερίδα με θέμα: “1η Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων για ιδιωτικού χαρακτήρα παρεμβάσεις”

Αστακός: Ημερίδα με θέμα: “1η Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων για ιδιωτικού χαρακτήρα παρεμβάσεις”

Η ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α. στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού της Προγράμματος  «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ) CLLD/LEADER» Μέτρο 19 του ΠΑΑ 2014 – 2020, διοργανώνει ημερίδα με θέμα  «1η Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων για ιδιωτικού χαρακτήρα παρεμβάσεις».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στον Αστακό, την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Δημοτικού καταστήματος.

Θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των προκηρυσσόμενων Υποδράσεων του Τοπικού Προγράμματος, των όρων και προϋποθέσεων ένταξης, των ποσοστών χρηματοδότησης, καθώς και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους δυνητικούς δικαιούχους.

Η περιοχή παρέμβασης του Τοπικού Προγράμματος είναι ο δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, ο δήμος Ναυπακτίας και η Δημοτική Κοινότητα Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης θα ακολουθήσουν και άλλες δύο ενημερωτικές ημερίδες στο Μεσολόγγι στις 26 Ιουνίου και στην Ναύπακτο την 1η Ιουλίου 2019.

Το πρόγραμμα  ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Καλύβια Αγρινίου: «Τα κούτσουρα του Αχελώου» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr