ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑθλητικα ΝεαΑστακός: Γκολ και αναμνήσεις στον αγώνα Παλαιμάχων του Δήμου Ξηρομέρου και του Παναιτωλικού (εικόνες)

Αστακός: Γκολ και αναμνήσεις στον αγώνα Παλαιμάχων του Δήμου Ξηρομέρου και του Παναιτωλικού (εικόνες)

Αστακός: Γκολ και αναμνήσεις στον αγώνα Παλαιμάχων του Δήμου Ξηρομέρου και του Παναιτωλικού (εικόνες)

Σε όμορφο κλίμα όπου κυριάρχησαν οι αναμνήσεις αλλά και τα γκολ πραγματοποιήθηκε στις 10 Αυγούστου στον Αστακό ο  φιλικός αγώνας παλαιμάχων του Δήμου Ξηρομέρου και του Παναιτωλικού.

Ο Σύλλογος Αστακιωτών Αθήνας, ο Σύλλογος Μαχαιριωτών Αθήνας με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων (ΟΠΣΥΞ) και του ΝΠΔΔ Πολιτισμός Περιβάλλον & Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στον Δήμο Ξηρομέρου, είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης.

Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν αλλά η αγάπη για το ποδόσφαιρο δεν ξεχνιέται! Οι παλιοί ποδοσφαιστές θέλησαν να ξαναζήσουν ωραίες στιγμές του παρελθόντος και χάρισαν θέαμα και γκολ!

Μετά τη λήξη του αγώνα έγιναν βραβεύσεις και απονομή αναμνηστικών μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές.

Ο Νίκος Χολής κάλυψε φωτογραφικά τον αγώνα και ο πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών Χρήστος Μπόνης ευχαρίστησε δημόσια το φωτογράφο.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου, χωρίς την εικόνα που αποτυπώνεται στις φωτογραφίες του Νίκου Χολή, ό,τι και να γραφόταν θα ήταν κούφιες λέξεις.

Δείτε ορισμένες από τις δεκάδες λήψεις του Νίκου Χολή:

Ευρωπαϊκό κολύμβησης: Η Νόρα Δράκου πέρασε στα ημιτελικά των 50μ. ύπτιο

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ