ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑστακός: Επίσκεψη Θ. Παπαθανάση σε Δημαρχείο και Κέντρο Υγείας

Αστακός: Επίσκεψη Θ. Παπαθανάση σε Δημαρχείο και Κέντρο Υγείας

Αστακός: Επίσκεψη Θ. Παπαθανάση σε Δημαρχείο και Κέντρο Υγείας

Συνάντηση με το Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Θανάσης Παπαθανάσης.

Όπως έγινε γνωστό από την πλευρά του κ. Παπαθανάση, συζήτησαν για όλα τα θέματα που απασχολούν το Δήμο καθώς και για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που έχει ανάγκη η περιοχή. Συμφώνησαν σε κοινή προσπάθεια για τη δρομολόγηση και υλοποίηση τόσο του οδικού άξονα που θα συνδέει τον Αστακό με την Ιόνια οδό όσο και για την αξιοποίηση του Πλατυγιαλίου.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αστακού όπου συναντήθηκε με την επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου κ. Σοφία Χολή και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Κέντρο και συμφώνησαν από κοινού να καταβάλουν προσπάθεια για την επίλυση των πιο σημαντικών όπως οι ελλείψεις στο προσωπικό και οι υποδομές του κτιρίου.

Μετά τις συναντήσεις ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε:

«Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με το δήμαρχο Ξηρομέρου για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο καθώς και για τις τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες που έχει η περιοχή. Έτσι συμφωνήσαμε στην από κοινού προσπάθεια δρομολόγησης των σημαντικότερων για να αποκτήσει η περιοχή τις υποδομές που χρειάζεται και να μπει σε αναπτυξιακή πορεία ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να μπορούν τα νέα παιδιά να παραμείνουν και να εργαστούν στον τόπο μας.

Στη συνέχεια επισκέφθηκα το Κέντρο Υγείας όπου ενημερώθηκα για τις ελλείψεις προσωπικού και τα προβλήματα υποδομών. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δίνει τεράστιο αγώνα με αυταπάρνηση για να παραμένει η πρωτοβάθμια φροντίδα σε υψηλό επίπεδο και παράλληλα να διενεργεί και τους εμβολιασμούς κατά του COVID 19. Είναι σημαντικό οι δομές υγείας του νομού μας να ενισχυθούν με προσωπικό και μέσα ώστε οι πολίτες να έχουν τις υγειονομικές υπηρεσίες που δικαιούνται και να νιώθουν ασφάλεια στον τόπο που διαβιούν».

Αγρίνιο: 5.000 πρόστιμο σε ιδιοκτήτη μεζεδοπωλείου – 25 πελάτες στο εσωτερικό της επιχείρησης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr