ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑγροτικα Νεα«Αστακός» η Αθήνα για τον αποψινό τελικό: Εντολή για «συλλήψεις από το πρώτο επεισόδιο»

«Αστακός» η Αθήνα για τον αποψινό τελικό: Εντολή για «συλλήψεις από το πρώτο επεισόδιο»

«Αστακός» η Αθήνα για τον αποψινό τελικό: Εντολή για «συλλήψεις από το πρώτο επεισόδιο»

«Αστακός» η Αθήνα για τον αποψινό τελικό για το κύπελλο. Επί ποδός βρίσκονται από χθες το βράδυ χιλιάδες αστυνομικοί ενόψει του τελικού αγώνα κυπέλλου στο ποδόσφαιρο μεταξύ του ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στις 8 μμ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι επιτελικοί της ΕΛΑΣ εποπτεύουν όχι μόνο τους μετακινούμενους με πούλμαν, τραίνα ή αεροπλάνα αλλά και εκείνους τους οπαδούς που ταξιδεύουν με ιδιωτικά οχήματα όπως και με μισθωμένα βαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σύνδεσμοι των «θερμόαιμων» σκοπεύουν να κατεβάσουν συνολικά 10.000 άτομα κυρίως από Βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλία, τα οποία θα «τοποθετηθούν» σε διάφορα σημεία, όπως στην Ομόνοια, το Μοναστηράκι, στη «Λεωφόρο», στο Γουδή, σε πολυσύχναστους σταθμούς μετρό, αλλά και γύρω – γύρω από το γήπεδο.

Η Αστυνομία θα συνοδεύει τα πούλμαν των οπαδών σε όλη τη διαδρομή, «όπως και όσους έχουν κατηγορηθεί ή καταδικαστεί για αθλητική βία στο παρελθόν».

Για τους τελευταίους, «υπήρξε σύσταση σε καθένα ξεχωριστά να μην δοκιμάσει να βρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ». Η αστυνομική εντολή είναι συγκεκριμένη: «Συλλήψεις από το πρώτο επεισόδιο».

dikaiologitika.gr

Επίδομα Παιδιού: Aντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή, ποιοι θα δουν το bonus της μιάμισης δόσης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ