ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα Νεα«Άσφαιρος» και… ακατάδεχτος

«Άσφαιρος» και… ακατάδεχτος

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική στα μπαράζ ανόδου για τη Γ΄Εθνική ο Όμηρος Νεοχωρίου δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και έχασε με 1-0 στο Καναλάκι. Κι αυτό ενώ την ίδια ώρα ο Αστέρας Ιτέας του έκανε ένα απρόσμενο δώρο –που τελικά δεν δέχθηκε-  κερδίζοντας με 2-0 την Αναγέννηση Άρτας η οποία ήταν ο βασικός ανταγωνιστής.

Ο Όμηρος βρέθηκε να χάνει από νωρίς με γκολ του Λουκούμη και στη συνέχεια κυνηγούσε το σκορ. Χωρίς να κάνει μεγάλη εμφάνιση πήρε την εδαφική υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις τρανταχτές φάσεις που δημιούργησε. Ξέροντας το σκορ στην Ιτέα οι παίκτες του Δημήτρη Θεοδοσίου έβλεπαν πως δεν μπορούσαν να γυρίσουν το ματς και κάπου μετά το 70΄τα πόδια τους έγιναν ακόμα «βαρύτερα». Οι δε γηπεδούχοι «ροκάνιζαν» το χρόνο με καθυστερήσεις και διατήρησαν το υπέρ τους σκορ που τους βάζει για τα καλά στη μάχη της ανόδου και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν την Άρτα στην έδρα της.
Στην Ιτέα ο Αστέρας προηγήθηκε με τον Δελλή στο 20΄ και με πέναλτι του Ιωάννου στο 89΄ πέτυχε το δεύτερο γκολ, ενώ αποβλήθηκε και ο Παπαρούνης των φιλοξενούμενων.
Ουσιαστικές ελπίδες για τον Όμηρο δεν υπάρχουν, όταν Καναλάκι και Άρτα έχουν ματς στην έδρα τους με την Ιτέα, παρότι θα παίξουν μέσα στο Νεοχώρι στη συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΡΤΑ 6
ΚΑΝΑΛΑΚΙ 6
ΙΤΕΑ 4
ΟΜΗΡΟΣ  1
ΕΠΟΜΕΝΗ (4Η ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΙΤΕΑ – ΟΜΗΡΟΣ
ΑΡΤΑ – ΚΑΝΑΛΑΚΙ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr