Σήμερα η κηδεία του βρέφους στην Άρτα – Ενωμένοι οι γονείς μέσα στην τραγωδία

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στον Ι.Ν Ταξιαρχών στην Άρτα, θα παιχτεί η τελευταία πράξη του οικογενειακού δράματος στην Άρτα. 

τρα

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στον Ι.Ν Ταξιαρχών στην Άρτα, η τελευταία πράξη του οικογενειακού δράματος στην Άρτα.

Οι χαροκαμένοι γονείς – ενωμένοι μέσα στην τραγωδία που ζουν – ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν το 5,5 μηνών αβάπτιστο κοριτσάκι τους, το οποίο θα ονομαστεί Λυδία με ειδική ευχή.

Εχθες, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, ο 37χρονος πατέρας που ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητο, προκαλώντας από αμέλεια τον θάνατό του, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Στο πλευρό του καταρρακωμένου πατέρα βρίσκονται οι συγγενείς και οι συνάδελφοί του αλλά και η 24χρονη γυναίκα του, η οποία μέχρι πρόσφατα νοσηλευόταν λαμβάνοντας φαρμακευτική αγωγή για να αντέξει τον χαμό του μωρού της.

Το χρονικό της τραγωδίας
Το αδιανόητο συμβάν συνέβη όταν ο 35χρονος έφυγε για την εργασία του, παίρνοντας μαζί του και το 5,5 μηνών κοριτσάκι για να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Όμως στο βρεφονηπιακό δεν πήγε ποτέ. Αφότου άφησε το όχημά του σε πάρκινγκ με το μωρό μέσα σε αυτό αναχώρησε για την εργασία του με υπηρεσιακό όχημα για την Λευκάδα.

Ώρες αργότερα οι υπεύθυνοι του βρεφονηπιακού επικοινώνησαν με τη μητέρα για να μάθουν αν έχει συμβεί κάτι στο κοριτσάκι και δεν πήγε. Η μητέρα επικοινώνησε με τον σύζυγο της ρωτώντας τον που είναι το παιδί, και αυτός έντρομος πετάχτηκε στο αυτοκίνητο αλλά ήταν αργά.

Στη συνέχεια μετέφερε το άτυχο κοριτσάκι στο νοσοκομείο Άρτας ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

 

πηγή: skai.gr

 

 

Γεμάτο το αστυνομικό δελτίο στην Αιτωλοακαρνανία- 4 συλλήψεις