ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΆρση μέτρων: Δεν ανοίγουν νωρίτερα τα εποχικά καταλύματα λόγω Αγίου Πνεύματος

Άρση μέτρων: Δεν ανοίγουν νωρίτερα τα εποχικά καταλύματα λόγω Αγίου Πνεύματος

Άρση μέτρων: Δεν ανοίγουν νωρίτερα τα εποχικά καταλύματα λόγω Αγίου Πνεύματος

«Το βασικό ζητούμενο μέχρι το τέλος του μήνα είναι να πειστούν οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων και καφέ, εστιατορίων κτλ. να ανοίξουν» τόνισε ο Στέλιος Πέτσας

Κατηγορηματικός ότι δεν θα ανοίξουν νωρίτερα τα εποχικά καταλύματα από το προγραμματισμένο, λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, εμφανίστηκε στο Open, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

«Όχι δεν θα το κάνουμε» είπε χαρακτηριστικά σε σχετική ερώτηση, σημειώνοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να μην διαταραχθεί η ομαλή πορεία προς την κανονικότητα.

«Ο τουρισμός έχει ιδιαίτερο εργασιακό καθεστώς. Το βασικό ζητούμενο μέχρι το τέλος του μήνα είναι να πειστούν οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων και καφέ, εστιατορίων κτλ. να ανοίξουν. Είναι προς το συμφέρον τους» ανέφερε ο κ. Πέτσας μιλώντας για τον τουρισμό και την προσπάθεια να μην πάει χαμένη αυτή η χρονιά.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην υπόθεση που προέκυψε στον Έβρο και τόνισε ότι οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν με τους Τούρκους στρατιώτες ήταν σε τουρκικό έδαφος, ενώ υπογράμμισε ότι ο φράχτης θα προχωρήσει κανονικά. «Κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να διαφυλάξουμε τα σύνορα και την εδαφική μας κυριαρχία» κατέληξε ο κ. Πέτσας.

protothema.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr