ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑρνητικά όλα τα rapid test που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα Καλύβια

Αρνητικά όλα τα rapid test που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα Καλύβια

Αρνητικά όλα τα rapid test που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα Καλύβια

Μικρότερη ήταν σήμερα η προσέλευση των κατοίκων των Καλυβίων στο Κοινοτικό Κτίριο, όπου το μεσημέρι διενεργήθηκαν δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι rapid tests Covid 19, από το νοσηλευτικό προσωπικό της κινητής μονάδας του ΕΟΔΥ (ΚΟΜΥ) σε συνεργασία με την 3η ΤΟ.Μ.Υ. Αγρινίου.

Η διαδικασία έγινε κατόπιν συνεννόησης του Προέδρου της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρη Αναστασίου, με τον γιατρό και υπεύθυνο της 3ης ΤΟ.Μ.Υ. Αγρινίου, Κωνσταντίνο Ποσονίδη.

Ξεκίνησε στις 12 π.μ. και τελείωσε λίγο μετά τις 14:30 μ.μ. ενώ,

έγιναν συνολικά 66 rapid test και βρέθηκαν όλα αρνητικά

Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν αναφορές για διασπορά του κορονοϊού σε κατοίκους του χωριού μας, όμως τα κρούσματα φαίνεται να κυμαίνονται σε μονοψήφιο αριθμό.

Χθες Κυριακή για προληπτικούς λόγους δεν πραγματοποιήθηκε η Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Καλυβίων, διότι μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, ενώ σήμερα ο ιερέας, οι ιεροψάλτες και οι υπόλοιποι εκκλησιαστικοί επίτροποι, μετέβησαν στο Κοινοτικό κτίριο για να υποβληθούν σε rapid tests.

Επίσης σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί απολύμανση στους εσωτερικούς χώρους της εκκλησίας, από συνεργείο του δήμου Αγρινίου.

Πάντως δεν χρειάζεται εφησυχασμός από τους πολίτες, αλλά πιστή τήρηση όλων των μέτρων αυτοπροστασίας.

kalyvia.gr

foto kalyvia.gr

Ξεκίνησαν οι εργασίες αναβάθμισης της εισόδου του Αγρινίου, παρουσία του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr