ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιο“Αργυρός” μαθητής από το Αγρίνιο στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα – Μπήκε στην Εθνική για Όσλο

“Αργυρός” μαθητής από το Αγρίνιο στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα – Μπήκε στην Εθνική για Όσλο

“Αργυρός” μαθητής από το Αγρίνιο στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα – Μπήκε στην Εθνική για Όσλο

Το μαθητή της Β’ τάξης του 2ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου Εμμανουήλ Πετράκη που διακρίθηκε στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα συγχαίρουν ο διευθυντής και οι διδάσκοντες του σχολείου.

Τον Ιούλιο θα λάβει μέρος σε νέα διεθνή διοργάνωση ως μέλος της Εθνικής μας.

Τι ανακοινώθηκε από το σχολείο:

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου συγχαίρουν θερμά το μαθητή Πετράκη Εμμανουήλ της Β’ τάξης του σχολείου, για την νέα του επιτυχία-διάκριση στην 39η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα, που διοργανώθηκε από την Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία και την Μαθηματική Εταιρεία της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στην πόλη Αγρός της Κύπρου στις 4-9 Μαΐου 2022.

Συγκεκριμένα, ο μαθητής του σχολείου μας κατέκτησε το Β’ βραβείο (αργυρό μετάλλιο) και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας ως μέλος της εξαμελούς Εθνικής ομάδας στην Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα, που θα διεξαχθεί στο Όσλο της Νορβηγίας από 6 έως 16 Ιουλίου 2022.

Η εκπαιδευτική κοινότητα του 2ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο την προσπάθειά του και τού εύχεται πάντα επιτυχία στο μέλλον.

Τέτοιος χειρισμός με τον Εύηνο θα μπορούσε να υπάρξει μόνο στην Αιτωλοακαρνανία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →