ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΑργότερα οι μεταγραφές

Αργότερα οι μεταγραφές

Όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει βιασύνη στον Παναιτωλικό σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν.

Τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα θέματα αυτά δέχονται προτάσεις από μάνατζερς και θα υπάρξει ένα στάδιο που θα γίνουν δοκιμές ποδοσφαιριστών. Συχνά αυτή η πρακτική δεν αποσκοπεί σε αποτέλεσμα, αλλά στις καλές σχέσεις με εκπροσώπους παικτών.
Σε πρώτη φάση θα επισπευθούν οι διαπραγματεύσεις με νυν ποδοσφαιριστές και ειδικότερα με τους εκτός Ελλάδας, χωρίς να υπάρχει η εκτίμηση πως  θα διευθετηθούν όλες οι περιπτώσεις έως το τέλος του μήνα. Σε καλό δρόμο βρίσκονται σίγουρα οι υποθέσεις Του Ανέν για δανεισμό και του Ράφαελ για νέο συμβόλαιο, που πιθανότατα θα είναι από τις πρωτες συμφωνίες οι οποίες θα ανακοινωθούν. Αναφορικά με το ενδιαφέρον για τον Ταξιάρχη Θανέλα ο επίσημος Παναιτωλικός δεν το επιβεβαιώνει σε δημοσιογράφους που επικοινώνησαν. Αυτό είναι συνήθης τακτική από την πλευρά των ομάδων, αλλά μπορεί όντως να μην ενδιαφέρει τους κυανοκίτρινους. Άλλωστε το ρεπορτάζ του Παναιτωλικού τα τελευταία χρόνια είναι πλούσιο σε περιπτώσεις παικτών ή προπονητών, όπου έγιναν προχωρημένες συζητήσεις ενώ ουσιαστικά δεν ενδιέφεραν ποτέ την ΠΑΕ οι συγκεκριμένοι.

Ημερίδα για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε την διενέργεια ημερίδας στην ιστοσελίδα της και αναφέρει αναλυτικά:
«Τα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Αιτωλοακαρνανίας (ΕΠΣΝΑ) και τον Σύνδεσμο Προπονητών Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνουν την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 και ώρα 11.00 έως 14.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του EMILEON, ημερίδα με θέμα: «Ανάπτυξη του Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου»
Ομιλητής ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων και εκπαιδευτής της Σχολής προπονητών, κ. Κώστας Τσάνας που θα αναπτύξει τα θέματα:
– Προπόνηση στις αναπτυξιακές ηλικίες
– Η μετάβαση (transition) στο σύγχρονο ποδόσφαιρο
Προπονητές, ποδοσφαιριστές, παράγοντες ομάδων και εκπρόσωποι φορέων του ποδοσφαίρου, μπορούν να παρακολουθήσουν ελεύθερα την ημερίδα.
(φωτο Panetolikos.gr)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr