ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑρχίζουν και λείπουν οι Αγρινιώτες στην Λευκάδα!

Αρχίζουν και λείπουν οι Αγρινιώτες στην Λευκάδα!

Αρχίζουν και λείπουν οι Αγρινιώτες στην Λευκάδα!

Αρχίζουν και λείπουν οι Αγρινιώτες στην Λευκάδα!

Θα μπορούσε κανείς μιλήσει για γλυκιά εκδίκηση ή για “το πιάτο που τρώγεται κρύο”, αν και τι να το κάνουν οι Αγρινιώτες αν δεν μπορούν να βουτάνε στις θάλασσες της Λευκάδας;

Οι καλοπροαίρετοι Λευκαδίτες που έχουν φάει ψωμάκι από τον τουρισμό του Αγρινιώτικου Σαββατοκύριακου ή το περίεργο ον που λέγεται “αυθημερόν Αγρινιώτης” έχουν να το λένε: “αρχίζουν και λείπουν οι Αγρινιώτες από τις θάλασσες και τις ακτές (και τις ταβέρνες) μας”!

Ο λόγος, φυσικά, τα καύσιμα. Δεν είναι και τόσο συμφέρον να βάζεις 30 ευρώ και παραπάνω για να πας και να έρθεις, ανεβάζει το κόστος ενός μπάνιου πολύ πάνω από τα 100 ευρώ, πράγμα που για να φύγεις πρωί και να γυρίσεις απόγευμα “δεν λέει”.

Δεδομένης και της πολύ στενής σχέσης που έχουν οι δύο περιοχές λόγω των επαγγελμάτων που τροφοδοτούνται από Αγρινιώτικα χέρια, κεφάλαια κι επιχειρήσεις, οι Λευκαδίτες μάλλον είχαν υποτιμήσει το διαρκές “πέρα-δώθε” μεταξύ των δύο πόλεων.

Έφτασε, λοιπόν, και η εποχή που η Λευκάδα δεν μπορεί να υποδεχτεί πολλούς τουρίστες που λατρεύει να μισεί, εκείνους που την είχαν ψηλά ακόμη κι όταν δεν έσκιζε στις τουριστικές προτιμήσεις του υπόλοιπου κόσμου: τους ηρωικούς εκδρομείς από το Αγρίνιο!

Έχουμε πάντως την λύση: να “επιδοτηθούν” οι Αγρινιώτες εκδρομείς με ωραίες και γενναίες εκπτώσεις που θα διαφημιστούν ως “Αγρινιώτικα πακέτα”!

Πως έχουν τα ξένα πρακτορεία ειδικές τιμές και “all inclusive”; Κάπως έτσι! Να δηλώνεις μόνιμη κατοικία… Βραχώρι και να έχει το πιτόγυρο 0,80 ευρώ φθηνότερα!

Γιατί γελάτε κύριοι; Άμα θέλετε κιόλας…

Γ.Σ.

Η λεπτομέρεια στην απόφαση για τον Κορκονέα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ