ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΆρχισε να μαζεύει φλουριά ο Δήμαρχος

Άρχισε να μαζεύει φλουριά ο Δήμαρχος

Άρχισε να μαζεύει φλουριά ο Δήμαρχος

Άρχισε να μαζεύει φλουριά ο Δήμαρχος

Με το δεξί μπήκε στο 2023 ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου. Στην πρώτη ίσως μεγάλη εκδήλωση για την κοπή πίτας κάποιου συλλόγου κέρδισε το φλουρί. Ήταν το φλουρί της πίτας του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας.

Φυσικά καθώς το 2023 είναι εκλογική χρονιά και ο δήμαρχος Αγρινίου αλλά και όλοι οι πολιτικοί ταγοί της περιοχής, θα «παίξουν» τα χαρτιά τους σε πολλές πίτες και ίσως νομοτελειακά όλο και κάποιο φλουρί θα πέσει σε κάποιον.

Ο Γ. Παπαναστασίου πάντως ήταν από τους τυχερούς να κερδίσει ένα από τα πρώτα φλουριά της εκλογικής, για να μην ξεχνιόμαστε χρονιάς. Σε επίπεδο λοιπόν οιωνών το 2023 ξεκίνησε πολύ καλά για το Δήμαρχο Αγρινίου.

Το συγκεκριμένο μάλιστα φλουρί αντιστοιχούσε συμβολικά σε ένα δωρεάν ταξίδι σε εκδρομή του Πανευρυτανικού Συλλόγου. Τώρα βέβαια το επόμενο χρονικό διάστημα δεν ξέρουμε τι χρόνο θα έχει ο Δήμαρχος για εκδρομές, καθώς και τα θέματα του Δήμου που «τρέχουν» είναι πολλά και σημαντικά, αλλά και η εκλογική προετοιμασία περιορίζει τον ελεύθερο χρόνο. Όμως ο Πανευρυτανικός Σύλλογος υποθέτουμε πως δεν θα έχει πρόβλημα να «εξαργυρώσει» το φλουρί στο Δήμαρχο και το 2024…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Αγρίνιο: Το σημείο που θέλει οπωσδήποτε φανάρια

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ