ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΆρχισαν τα (πρώτα) εσωκομματικά όργανα…

Άρχισαν τα (πρώτα) εσωκομματικά όργανα…

Άρχισαν τα (πρώτα) εσωκομματικά όργανα…

Άρχισαν τα (πρώτα) εσωκομματικά όργανα…

Ήταν θέμα ωρών να γίνει ο πρώτος σοβαρός τσακωμός στον ΣΥΡΙΖΑ. Σε δηλώσεις που έκανε τις προηγούμενες ημέρες ο Δημήτρης Παπαδημούλης ζήτησε να συνταχθούν δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, στον ΣΥΡΙΖΑ, νέα στελέχη που διακρίθηκαν στις κάλπες, όπως η Έφη Αχτσιόγλου, ο Αλέξης Χαρίτσης και ο Νάσος Ηλιόπουλος και η Ρένα Δούρου έγινε έξαλλη, για ακατανόητους λόγους! Δεν είναι και τόσο συχνό ο Παπαδημούλης να έχει δίκιο σε κάτι!

Η πρώην περιφερειάρχης Αττικής είπε: «εγώ ξαφνιάστηκα, ο κ. Παπαδημούλης εδώ και πολύ καιρό θορυβωδώς είπε ότι δεν συμμετέχει και όντως δεν συμμετέχει στα συλλογικά όργανα και προτίμησε τον τηλεοπτικό χρόνο για να υποδείξει στα συλλογικά όργανα και στον Αλέξη Τσίπρα τι πρέπει να κάνει. Αυτά δεν τιμούν ούτε την πορεία του ούτε το γεγονός ότι ο κόσμος τον έχει τιμήσει και τον έχει στείλει στην Ευρωβουλή αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια θα τα πούμε και αυτά».

Με άλλα λόγια να προσέξουμε να μην γίνουμε… ΠΑΣΟΚ πριν τον Ανδρουλάκη που πήγαινε να αφανιστεί! Το είπε μάλιστα: «Το θυμάστε εκείνο το Γιώργο άλλαξε τα όλα; Δεν πήγε και πάρα πολύ μακριά. Δεν θα βάλουμε κάτω το κεφάλι και τα πόδια ψηλά»! Δεν ακούστηκε καλά αυτό…

Σε κάθε περίπτωση πάντως το χειρότερο ή ήρθε μετά όταν πέρασε στην στρατιωτική τακτική το όλο ζήτημα. “Αυτή τη στιγμή είναι ο αρχιστράτηγος όπου μπορεί αρκετά χαρακώματα αυτή τη στιγμή να τα έχει ανακαταλάβει ο αντίπαλος και ο εχθρός αλλα δεν ξέρω εγώ αρχιστράτηγο επειδή χάνει δύο χαρακώματα να μην είναι στην επόμενη μάχη”, είπε η κ. Δούρου!

Ωχ! Όπου ακούς πολλά τέτοια…στρατηγικά και ηρωισμούς και μάχες πρέπει να ετοιμάζεσαι για τα πάντα. Συμπεριλαμβανομένου του Βατερλό…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Αγρίνιο: “Αμερικανιά” σε αυτοκίνητο με μήνυμα υπέρ της οπλοχρησίας! (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ