ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΆρχισαν οι προετοιμασίες για την ενθρόνιση του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού στο Μεσολόγγι

Άρχισαν οι προετοιμασίες για την ενθρόνιση του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού στο Μεσολόγγι

Άρχισαν οι προετοιμασίες για την ενθρόνιση του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού στο Μεσολόγγι

Προσύσκεψη στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, για την προετοιμασία της Ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού πραγματοποιήθηκε την  Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, τη σύσκεψη συγκάλεσε ο Σεβασμιώτατος Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος και συμμετείχαν εκπρόσωποι του Δημάρχου Μεσολογγίου, του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων και της Αστυνομικής Διευθύνσεως Αιτωλίας.

Η ακριβής ημερομηνία της Ενθρονίσεως θα οριστεί μετά την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος αναγνωρίσεως του νέου Μητροπολίτου και την Διαβεβαίωση ενώπιον της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Μετά την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος και εν όψει της Ενθρονίσεως θα γίνει εκ νέου σύσκεψη για να καθορισθούν οι λεπτομέρειες της υποδοχής και της τελετής.

Αγρίνιο: Συνεδρίασε το Συντονιστικό για την αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμύρες (εικόνες – video)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ