ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑρχαιολογική – Ιστορική – Λαογραφική Εταιρεία Θεστιέων: Στην δημοσιότητα τα πρώτα videos με τις εργασίες του Συνεδρίου

Αρχαιολογική – Ιστορική – Λαογραφική Εταιρεία Θεστιέων: Στην δημοσιότητα τα πρώτα videos με τις εργασίες του Συνεδρίου

Αρχαιολογική – Ιστορική – Λαογραφική Εταιρεία Θεστιέων: Στην δημοσιότητα τα πρώτα videos με τις εργασίες του Συνεδρίου

Η Αρχαιολογική – Ιστορική – Λαογραφική Εταιρεία Θεστιέων, μετά την επιτυχή διοργάνωση του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου της, που έγινε στο Αγρίνιο στις 3-4-5 Σεπτεμβρίου 2021, προχωρεί στην επεξεργασία των Πρακτικών του Συνεδρίου, μία διαδικασία που έχει αρχίσει και θα συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ταυτόχρονα η Εταιρεία επεξεργάζεται και το οπτικοακουστικό υλικό, του Συνεδρίου και σήμερα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να δώσει στην δημοσιότητα τα πρώτα videos που σχετίζονται με τις εργασίες του Συνεδρίου.

Κρίθηκε σκόπιμο η διάδοση στο κοινό, του πολύτιμου αυτού οπτικοακουστικού υλικού, να γίνει σταδιακά, επειδή η όλη επεξεργασία του θα καθυστερήση.

Δίνουμε έτσι σήμερα στη δημοσιότητα, δύο πολύ σημαντικές ενότητες εκ του οπτικοακουστικού υλικού του Συνεδρίου, κι ελπίζουμε σύντομα να συνεχίσουμε και με τις Εισηγήσεις.

Ενότητα 1η: Οι Χαιρετισμοί κατά την εναρκτήρια Συνεδρία.

Ενότητα 2η: Οι συζητήσεις των Στρογγυλών Τραπεζών.

Τα σχετικά videos είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο και μπορείτε να τα δείτε εδώ: http://www.aetolia.gr/el/events/2021/07/02/o-synedrio-thestieon

Και τυπικά στο Ταμείο Ανάκαμψης το μεγάλο εγγειοβελτιωτικό έργο της Αμφιλοχίας

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr