ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑραιές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα Μ. Τρίτη

Αραιές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα Μ. Τρίτη

Αραιές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα Μ. Τρίτη

Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πυκνότερες, θα επικρατήσουν σήμερα Μ. Τρίτη ενώ θα σημειωθεί και άνοδος της θερμοκρασίας.

Αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πρόσκαιρα πυκνότερες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού.  Τοπικές βροχές μικρής διάρκειας θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά από το μεσημέρι. Η ορατότητα έως το πρωί στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα παρουσιάσουν σταδιακή αύξηση.

Η θερμοκρασία στη στη Δυτική Στερεά θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 9 έως 25,  στην Πελοπόννησο από 10 έως 25στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 20, στη Μακεδονία και στη Θράκη από 7 έως 23, στη Θεσσαλία από 10 έως 28,στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 6 έως 26, στις Κυκλάδες από 10 έως 26, στα Δωδεκάνησα από 14 έως 23 και στην Κρήτη από 7 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. 

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν νότιοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteo.gr

Φωτογραφία αρχείου: enimerotiko.gr

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΑ για την καθίζηση στην οδό Τσικνιά

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr