ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΓια αποτροπή μίλησε ο Στεφανής στα αποκαλυπτήρια των προτομών των πεσόντων αεροπόρων

Για αποτροπή μίλησε ο Στεφανής στα αποκαλυπτήρια των προτομών των πεσόντων αεροπόρων

Για αποτροπή μίλησε ο Στεφανής στα αποκαλυπτήρια των προτομών των πεσόντων αεροπόρων

Για αποτροπή μίλησε ο Στεφανής στα αποκαλυπτήρια των προτομών των πεσόντων αεροπόρων

Tα αποκαλυπτήρια προτομών των Ιπτάμενων Αεροπόρων Υποσμηναγού Νικολάου Σιαλμά και Ανθυποσμηναγού Κωνσταντίνου Κοντογιώργου έγιναν το περασμένο Σάββατο σε μια συγκινητική εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Δήμος Θέρμου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης των Πεσόντων Αεροπόρων. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν από τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή.

Στον χαιρετισμό του, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, μεταξύ άλλων στάθηκε στο γεγονός ότι η αποτροπή παραμένει στο κέντρο βάρους της αμυντικής πολιτικής της χώρας.

«Διάγουμε αναμφίβολα μια ιδιαίτερη περίοδο, όπου η Πατρίδα καλείται να αντιμετωπίσει με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα ένα σύνολο σύνθετων και πολυδιάστατων προκλήσεων, κινδύνων και απειλών, με τρόπο που να διασφαλίζει απόλυτα τα εθνικά μας συμφέροντα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εδραίωση της ειρήνης και της ασφάλειας μπορούν να εξασφαλισθούν μόνο με την επίδειξη της απαρέγκλιτης βούλησης και τη διαρκή επιχειρησιακή ετοιμότητά μας σε όλα τα επίπεδα, θέτοντας την αποτροπή ως το κέντρο βάρους όλου του αμυντικού σχεδιασμού μας.

Ως χώρα, εφαρμόζουμε πάντα μια πολιτική που στηρίζεται στις αρχές της καλής γειτονίας, του σεβασμού του διεθνούς δικαίου και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, πολιτική που κάνει την Ελλάδα να στέκεται ακλόνητη μπροστά σε κάθε επιβουλή, συνθέτοντας μέσω των ισχυρών και σύγχρονων Ενόπλων Δυνάμεών της, έναν ενιαίο και αδιαπέραστο ιστό σε γη, θάλασσα και αέρα, αποτρέποντας κάθε πρόκληση ή απειλή σε βάρος των εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων» ανέφερε ο Αλκ. Στεφανής.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Το πανηγύρι “προδόθηκε” από τα social media

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr