ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΤα αποτελέσματα των εκλογών της ΓΕΑ

Τα αποτελέσματα των εκλογών της ΓΕΑ

Τα αποτελέσματα των εκλογών  της ΓΕΑ

Σύντομα αναμένεται να γίνει η συνεδρίαση και να συνταχθεί το νέο σώμα του Δ.Σ.

 

Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα από τις εκλογές της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (Γ.Ε.Α.) που είχαν διεξαχθεί την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου. Στις φετινές εκλογές συμμετείχαν δεκαεπτά άτομα για το διοικητικό συμβούλιο και τρία για την εξελεγκτική επιτροπή. Πριν την διαδικασία της ψηφοφορίας πραγματοποιήθηκε εκλογοαπολογιστική συνέλευση. 

Ως προς τα αποτελέσματα για το διοικητικό συμβούλιο ο κ. Νίκος Αγγελόπουλος πήρε 52 ψήφους, ο κ. Χρήστος Θετάκης 102 ψήφους, ο κ. Δημοσθένης Καπώνης 109 ψήφους, η κα Μαρία (Μαρίκα) Κοντούλη 88, ο κ. Γιώργος Κοτρότσος 64 ψήφους, ηα κα Βασιλική Κούτσικου 60 ψήφους, η κα Αγγελική Κουτσούκη 60 ψήφους. Η κα Ανθούλα Μακρή έλαβε 42 ψήφους, ο κ. Αθανάσιος Μουρτζιάπης 58, ο κ. Διονύσης Μπαρμπαρούτσης 76, ο κ. Ανδρέας Μπρέσιακας 77, ο κ. Γιώργος Ροΐδης 59, ο κ. Στέφανος Σταμουλάκης 70, ο κ. Ηλίας (Λίνος) Υφαντής 52 και ο κ. Παναγιώτης Χατζηγεωργίου 65.

Για την εξελεγκτική επιτροπή έβαλαν υποψηφιότητα ο κ. Θεμιστοκλής Γαμβρούλης που έλαβε 95 ψήφους, η κα Ερμίνα Καββαδία που έλαβε 82 ψήφους και η κα Παρασκευή Κότσαλη – Κατσακιώρη που πήρε 81 ψήφους.

Για τους ισοψηφήσαντες Νίκο Αγγελόπουλο και Ηλία (Λίνο) Υφαντή έγινε κλήρωση για την δέκατη Πέμπτη θέση και κληρώθηκε ο κ. Ηλίας (Λίνος) Υφαντής.

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr