ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΑποτελέσματα εκλογών 2023: Τα «βαριά» ονόματα που μένουν εκτός Βουλής

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Τα «βαριά» ονόματα που μένουν εκτός Βουλής

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Τα «βαριά» ονόματα που μένουν εκτός Βουλής

«Σεισμό», όπως αποκάλεσε και το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκάλεσαν στο πολιτικό σκηνικό τα αποτελέσματα των εκλογών.

Αρκετά μεγάλα ονόματα από σχεδόν όλα τα κόμματα μένουν εκτός Βουλής μετά τα αποτελέσματα των εκλογών και με την μέχρι τώρα ενσωμάτωση των σταυρών.

Στην Α’ Αθηνών εκτός μένουν ο Νίκος Φίλης από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Κωνσταντίνα Κούνεβα από το ΚΚΕ και ο Κώστας Σκανδαλίδης από το ΠΑΣΟΚ.

Πανωλεθρία υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ στον Β1 βόρειο τομέα Αθηνών, καθώς εκτός φαίνεται πως μένουν οι Σκουρλέτης, Αθανασίου, Μπαλάφας, Αυλωνίτου και Καββαδία, ενώ από το ΠΑΣΟΚ εκτός μένει ο Ανδρέας Λοβερδος.

Στον Β2 Δυτικό Τομέα εκτός μένουν οι Βίτας και Κουρουμπλής από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Καρχιμάκης απο το ΠΑΣΟΚ.

Στον Β3 Νότιο Τομέα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Γρηγόρης Ψαριανός μένουν εκτός από τη ΝΔ και ο Στέφανος Τζουμάκας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Α’ Πειραιά η Νόνη Δούνια έμεινε εκτός από πλευράς ΝΔ ενώ στη Β’ Πειραιώς ο Τραγάκας από τη ΝΔ και ο Αλεξιάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Ανατολική Αττική ο Ευάγγελος Αντώναρος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην Αιτωλοακαρνανία εκτός μένει ο Σπήλιος Λιβανός (ΝΔ) και οι Γιώργος Βαρεμένος (σ.σ. αν δεν προέκυπτε κάποια δραματική αλλαγή) και Θάνος Μωραΐτης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Ζάκυνθο ο Σταύρος Κοντωνής από τον ΠΑΣΟΚ, στην Ηλεία εκτός μένει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος της ΝΔ και ο Μάκης Μπαλαούρας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Μαγνησία η Μαρίνα Χρυσοβελώνη του ΣΥΡΙΖΑ. Στο Ρέθυμνο ο Βασίλης Σκουντής από το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Ξανθός από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στη Φθιώτιδα εκτός μένει ο Γιάννης Οικονόμου από τη ΝΔ. Στα Χανιά μένει εκτός ο Γιάννης Σταθάκης.

Πηγή: newsit.gr

Εκλογές 2023: Εμμένει στην αυτοδυναμία ο Μητσοτάκης, παίρνει τη διερευνητική κι επιχειρεί δεύτερες κάλπες στις 25 Ιουνίου

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ