ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑποσβολωμένη η εστίαση με τα κορωνοπάρτυ

Αποσβολωμένη η εστίαση με τα κορωνοπάρτυ

Αποσβολωμένη η εστίαση με τα κορωνοπάρτυ

Προβληματισμός επικρατεί στην κυβέρνηση για τα φαινόμενα ακραίου συνωστισμού στις πλατείες που μπορούν να λειτουργήσουν ως εστίες υπερμετάδοσης του κορωνοϊού οδηγώντας σε πισωγύρισμα σε ό,τι αφορά τα μέτρα περιορισμού.

Ο προβληματισμός εντείνεται μετά τις πρόσφατες εικόνες σε πλατείες στη Κυψέλη στο Περιστέρι και με κορωνοπάρτυ να κρατούν μέχρι πρωίας με τη συμμετοχή εκατοντάδων και χιλιάδων νέων ανθρώπων. Αν όμως προβληματίζεται η κυβέρνηση, η εστίαση είναι έξαλλη και ίσως όχι άδικα αφού αν οι εξωτερικοί χώροι της εστίασης λειτουργούσαν δεν θα υπήρχε αυτός ο συνωστισμός στις πλατείες. Η υπόθεση “περιπλέκεται” ακόμη περισσότερο, όταν τα πάρτυ με εκατοντάδες ανθρώπους στις πλατείες της Αθήνας η Αστυνομία δεν τόλμησε να τα διαλύσει ούτε καν για τη διατάραξη της κοινής ησυχίας, που κατήγγειλαν οι περίοικοι.

Η πανελλαδική πρωτοβουλία του κλάδου της εστίασης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, παρακολουθεί το θέατρο του παραλόγου αποσβολωμένη. “Ο κλάδος που σύρεται σε αυτόφωρα για δύο (2) decibel και ενώ είναι κλειστός έξι (6) μήνες, παρακολουθεί υπαίθρια δημόσια party μεταμεσονύχτιες ώρες. Κύριε Χαρδαλιά, μιλήστε μας και τώρα για τη εστίαση ως φορέα υπέρ μετάδοσης του ιού… Κύριε Χρυσοχοΐδη, αλήθεια ποιον δύσμοιρο επιχειρηματία της εστίασης θα διαπομπεύσετε πάλι ενώ στις πλατείες και στα υπαίθρια πάρτι κάνετε ότι δεν είδατε… δεν ακούσατε… και δεν ξέρετε; Από ποιον προσπαθείτε να προστατεύσετε τους πολίτες τελικά, από την εστίαση; Γιατί από τον ιό σίγουρα όχι. Όταν εμείς ανοίξουμε θα μας ζητάτε αποστάσεις και μειωμένη χωρητικότητα; Ή μήπως θα σας πειράζουν οι όρθιοι;” αναφέρει η estiasigreece μη κρύβοντας την οργή της για την εξέλιξη των πραγμάτων.

Εφημερίδα Συνείδηση

Ο πρόεδρος της ΕΘΑΑΕ «αντίβαρο» στις πολιτικές παρεμβάσεις για τα Τμήματα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr