ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΓ. Αποστολάκης: “Κατώτερος των περιστάσεων ο δήμαρχος Μεσολογγίου” – Τι είπε στον “Δυτικά Fm” για το θέμα των απορριμμάτων

Γ. Αποστολάκης: “Κατώτερος των περιστάσεων ο δήμαρχος Μεσολογγίου” – Τι είπε στον “Δυτικά Fm” για το θέμα των απορριμμάτων

Γ. Αποστολάκης: “Κατώτερος των περιστάσεων ο δήμαρχος Μεσολογγίου” – Τι είπε στον “Δυτικά Fm” για το θέμα των απορριμμάτων

Έντονη κριτική άσκησε ο δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης στον Κώστα Λύρο μιλώντας στον “Δυτικά Fm 92,8” για το θέμα διαχείρισης των απορριμμάτων.

Όπως έγραψε η εφημερίδα “Συνείδηση” ο δήμαρχος Μεσολογγίου προέβη σε καταγγελία σε βάρος του Συνδέσμου Διαχείρισης του ΧΥΤΑ Παλαίρου προκειμένου με εντολή εισαγγελέα και επιχείρημα το  “εντέλλεσθε” Σκρέκα να εναποτεθούν εκεί 12.000 τόνοι απορριμμάτων, παρά τη διαφωνία του Συνδέσμου.

Ο κ. Αποστολάκης μιλώντας στην εκπομπή της Δήμητρας Λαοπόδη, χαρακτήρισε το συνάδελφό του κατώτερο των περιστάσεων και εξέφρασε την απορία του για το πώς είναι δυνατόν να μηνύεις κάποιον που σε έχει ευεργετήσει, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο δήμαρχος Ακτίου  – Βόνιτσας επέκρινε τον κ. Λύρο για τον τρόπο που διαχειρίστηκε στο θέμα της εναπόθεσης των απορριμμάτων, μετά την καταστροφή του ΧΥΤΑ Μεσολογγίου από πυρκαγιά τον Αύγουστο του 2021, εντοπίζοντας σοβαρά λάθη που οδήγησαν σε χρομοτριβή και εκτίμησε ότι με τους ρυθμούς που προωθούνται οι σχετικές διαδικασίες το Μεσολόγγι δεν θα έχει σύντομα δικό του ΧΥΤΑ.

Έκρουσε δε τον κώδωνα του κινδύνου για τον κορεσμό που θα επέλθει στο ΧΥΤΑ Παλαίρου με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους Δήμους Ακτίου – Βόνιτσας, Ξηρομέρου και Λευκάδας.

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Αποστολάκη στον “Δυτικά Fm 92,8”:

Νίκος Γκρίζης: Να αποσυρθεί το πολυνομοσχέδιο για το νερό και ενισχυθούν οι ΔΕΥΑ

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ