ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΑποσύρθηκε ο Βασίλης Αντωνόπουλος

Αποσύρθηκε ο Βασίλης Αντωνόπουλος

Με ανακοίνωση προς τον τύπο χθες το πρωί

Επιστρέφει στα ιατρικά του καθήκοντα – Δεν διεκδικεί καμία πολιτική θέση

Με μια λιτή ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες το πρωί, ο Βασίλης Αντωνόπουλος δήλωσε την απόσυρσή του από την κούρσα της διεκδίκησης της δημαρχίας του Αγρινίου, όπως είχε γράψει την προηγούμενη ημέρα και η εφημερίδα «Σ».

Ο κ. Αντωνόπουλος έκανε λόγο για αδυναμία να συγκροτηθεί ένα «αξιόμαχο ψηφοδέλτιο» και αφού ευχαριστεί τους συνεργάτες του δηλώνει ότι δεν θα διεκδικήσει κανένα πολιτικό αξίωμα αλλά θα συνεχίσει να ασκεί το επάγγελμα του παιδιάτρου.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση
του κ. Αντωνόπουλου
έχει ως εξής:

Πριν από δύο μήνες περίπου , γνωστοποίησα στους πολίτες του Δήμου Αγρινίου την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος.
Η ενέργεια μου αυτή είχε ως μόνο κίνητρο την βαθιά μου πίστη σ’ έναν άλλο τρόπο λειτουργίας της δημοτικής εξουσίας και στην ανάγκη να έρθουν στο προσκήνιο της πόλης και της πολιτικής οι πιο νέες , οι πιο άφθαρτες και δημιουργικές δυνάμεις της πόλης .
Παρόλο που εξάντλησα κάθε δυνατότητα και κατέβαλα κάθε θεμιτή προσπάθεια για την συγκρότηση ενός αξιόμαχου ψηφοδελτίου, που θα υπηρετούσε αποτελεσματικά την Δημοτική Αλλαγή , αυτό τελικά δεν κατέστη εφικτό.
Ευχαριστώ από την καρδιά μου τους συνεργάτες μου, τους συνυποψηφίους μου και, κυρίως, τους πολίτες του δήμου, που ενστερνίστηκαν την προσπάθεια αυτή.
Ζητώ συγνώμη, που τελικά δεν καταφέραμε να φτάσουμε στον προορισμό μας.
Δηλώνω ξεκάθαρα πως δεν θα διεκδικήσω καμία πολιτική θέση ή αξίωμα και ότι θα συνεχίσω να ασκώ με ευθύνη και αγάπη το επάγγελμα του παιδιάτρου, που επί 25 και πλέον χρόνια υπηρετώ με συνέπεια.

Κώστας Καρακώστας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr